Chamo Bandar Baru Bangi - Smartphone Repair Face2Face

Face To Face Services In Front Of Customers Within 30 Minutes!

Broken Screen / LCD

Water Damage

Battery Broken

Tablet & Ipad Repair

Software Error

Others Problem

Finding solutions for your problems

0
Happy Customers
0
Repaired Screens
0
Replaced Batteries
0
Water Damaged Repairs

What our Clients say?

36.742 satisfied customers!

“This place is pretty sick. 10/10 would break my phone JUST so I could come here again.”
Feisal Fo'ad
“Recomended! Jujur and siap ajar mcm mana cara nak jaga battery IPhone.”
Nazreen Aziz
“Recommended. On tak boleh almost 1 year plus, buka dan service face2face. Respond sangat cepat untuk quotation hanya bagi model no. Terbaik.”
Azila Ali
“Servis tip top, brader in charge pun mesra alam, tak la bosan menunggu semasa proses repair hp. Masa proses pun tak lama. Dieorg mmg expert bidang ni! Terima kasih daun keladi bro’s chamo”
Nik Farhan Adli
“Realist workers here, no BS. Good service and tukar screen iPhone murah dan kualiti “
Faiz Fo'ad
“Service Terbaik! 2 kali Repeat Repair iPhone Di Sini, Recommended U All. Murah Dan Cepat, 15minit siap masalah iphone tukar LCD.”
Nurul Hanani
Super Fast Service! Sesuai laa untuk org macam saya yang gelabah ayam fon tetibe rosak.. nak repair hari ni, and nak siap hari ni jugak! Thanks Team Chamo Bangi !
Zainurfatin Bachok
I love the service they are doing here. They know their stuff. Fast and nice
Aiman Fakhri Zamimi

Our Recent News

Iphone 8 – LCD Replacement

Iphone 8 – LCD Replacement Abg ni datang kedai dan minta kami untuk cek fon dia sebab screen dy dh pecah.. hehehe 😅 Bila call ada getar tapi screen gelap.. lagi 1 abg nie risau masalah berjangkit2.. Bila kami check, rupanya LCD sahaja yg bermasalah. So, abg sado ni nak tukar juga dengan yang baru. Kami […]

Read more

REPLACEMENT BATTERY SAMSUNG NOTE 5

DONE REPLACEMENT BATTERY SAMSUNG NOTE 5 ✅Battery ANDROID kembong 😲 ✅Charge tidak masuk?? ✅Tadi ada 90% tiba2 turun 20% 😓 ✅Phone padam sendiri 😭 Tuh tanda batteri ADNROID anda dah rosak & jangan tunggu lama-lama. Kami akan pastikan anda dapat :- ✅Original part ✅Repair on the spot👍 ✅Waranti di jamin Jom bawak phone anda berjumpa dengan kami di […]

Read more

GANTI LCD SONY Z5

GANTI LCD SONY Z5 ____________________________________ Setelah diperiksa oleh technician kami, phone ini mengalami kerosakan dibahagian lcd sahaja.. jadi technician kami telah menggantikannya dengan yang baru. Phone ini mempunyai 2 lapisan iaitu touch screen dan lcd. Jadi pengguna phone perlu berhati2 dan mengambil langkah selamat supaya phone anda tidak tertekan atau terjatuh yang boleh menjejaskan touch […]

Read more

See you here at @chamo_bangi Seksyen 7, Bandar Baru Bangi.