Chamo Bandar Baru Bangi - Smartphone Repair Face2Face /widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

Face To Face Services In Front Of Customers Within 30 Minutes!

Broken Screen / LCD

Water Damage

Battery Broken

Tablet & Ipad Repair

Software Error

Others Problem

Finding solutions for your problems

0
Happy Customers
0
Repaired Screens
0
Replaced Batteries
0
Water Damaged Repairs

What our Clients say?

36.742 satisfied customers!

“This place is pretty sick. 10/10 would break my phone JUST so I could come here again.”
Feisal Fo'ad
“Recomended! Jujur and siap ajar mcm mana cara nak jaga battery IPhone.”
Nazreen Aziz
“Recommended. On tak boleh almost 1 year plus, buka dan service face2face. Respond sangat cepat untuk quotation hanya bagi model no. Terbaik.”
Azila Ali
“Servis tip top, brader in charge pun mesra alam, tak la bosan menunggu semasa proses repair hp. Masa proses pun tak lama. Dieorg mmg expert bidang ni! Terima kasih daun keladi bro’s chamo”
Nik Farhan Adli
“Realist workers here, no BS. Good service and tukar screen iPhone murah dan kualiti “
Faiz Fo'ad
“Service Terbaik! 2 kali Repeat Repair iPhone Di Sini, Recommended U All. Murah Dan Cepat, 15minit siap masalah iphone tukar LCD.”
Nurul Hanani
Super Fast Service! Sesuai laa untuk org macam saya yang gelabah ayam fon tetibe rosak.. nak repair hari ni, and nak siap hari ni jugak! Thanks Team Chamo Bangi !
Zainurfatin Bachok
I love the service they are doing here. They know their stuff. Fast and nice
Aiman Fakhri Zamimi

Our Recent News

REPLACEMENT LCD & BATTERY IP 6 – CHAMO BANGI

satu petang yang datangla satu customer muka yang penuh gelisah. Technician kami pon bertanya “masalah apa ya cik”. Customer pon berkata yang Iphone 6 miliknya terjatuh dan bateri cepat habis. Technician kami cek punya cek bateri milik customer tu bateri life dah turun. Kedai repair smartphone bangi. Technician kami suruh tukarla bateri miliknya. Tiba-tiba customer […]

Read more

IPHONE 6 LCD REPLACEMENT

Ni ada satu customer ni. Customer tersebut mengadu iphone 6 miliknya terjatuh dari atas meja. Terus berkecai seribu. Customer tu pon hantar la kepada kami kedai repair smartphone bangi iaitu chamo bangi. Technician kami cek kena tukar LCD tidak dapat tukar glass akibat LCD dah ada kesan kerosakan. Technician kami pon terus tukar LCD tak […]

Read more

OPPO A3S LCD REPLACEMENT

Customer datang mengadu skrin Telefon Oppo A3S miliknya pecah. Akibat ngelak botol sos jatuh ke seluarnya. Tengah sedap main pubg tetiba botol sos jatuh, ngelak punya pasal terus tercampak telefon. Terus di hantar kepada kami kedai repair telefon bangi iaitu chamo bangi. Technician kami melakukan pertukaran lcd terus siap dalam masuk 30 minit sahaja. Wajah […]

Read more

See you here at @chamo_bangi Seksyen 7, Bandar Baru Bangi.