Chamo Bandar Baru Bangi - Smartphone Repair Face2Face

Face To Face Services In Front Of Customers Within 30 Minutes!

Broken Screen / LCD

Water Damage

Battery Broken

Tablet & Ipad Repair

Software Error

Others Problem

Finding solutions for your problems

0
Happy Customers
0
Repaired Screens
0
Replaced Batteries
0
Water Damaged Repairs

What our Clients say?

36.742 satisfied customers!

“This place is pretty sick. 10/10 would break my phone JUST so I could come here again.”
Feisal Fo'ad
“Recomended! Jujur and siap ajar mcm mana cara nak jaga battery IPhone.”
Nazreen Aziz
“Recommended. On tak boleh almost 1 year plus, buka dan service face2face. Respond sangat cepat untuk quotation hanya bagi model no. Terbaik.”
Azila Ali
“Servis tip top, brader in charge pun mesra alam, tak la bosan menunggu semasa proses repair hp. Masa proses pun tak lama. Dieorg mmg expert bidang ni! Terima kasih daun keladi bro’s chamo”
Nik Farhan Adli
“Realist workers here, no BS. Good service and tukar screen iPhone murah dan kualiti “
Faiz Fo'ad
“Service Terbaik! 2 kali Repeat Repair iPhone Di Sini, Recommended U All. Murah Dan Cepat, 15minit siap masalah iphone tukar LCD.”
Nurul Hanani
Super Fast Service! Sesuai laa untuk org macam saya yang gelabah ayam fon tetibe rosak.. nak repair hari ni, and nak siap hari ni jugak! Thanks Team Chamo Bangi !
Zainurfatin Bachok
I love the service they are doing here. They know their stuff. Fast and nice
Aiman Fakhri Zamimi

Our Recent News

LCD VIVO V7+

LCD VIVO V7+ ” dik , semalam masa abang geram sbb lcd nie mmg da wat hal lepas tu abg hempas 😭 “ ” jangan risau bang , masalah macam ni kami selalu dapat . Jangan risau kami boleh selesaikan 😊👍🏻 “ Anda pun ada masapah sebegini ? Jangan malu jangan ragu dengan perkhidmatan kami . Kami akan pastikan […]

Read more

Repair Battery, LCD, On/Off Ip 5

[ REPAIR FACE TO FACE ] . IP 5G . ✔️ REPLACEMENT BATTERY ✔️ REPLACEMENT LCD ✔️ REPLACEMENT ON OFF RIBBON Done repair phone customer dari Brunei.. Alhamdulillah , terima kasih memilih dan support CHAMO BANGI . So siapa yang ada masalah phone , jemput datang CHAMO BANGI, insyaallah kami akan membantu anda CHAMO SMARTPHONE REPAIR & SERVICE […]

Read more

Tukar Plug In IP 7 Plus

Tukar Plug In IP 7 Plus Reason : Mic Problem Harini ada sorg cust datang kedai kami dan bagitahu phone dia bila org call xdengar . Beliau minta untuk kami cek. Bila kami cek, kami dapati plug in phone beliau ada masalah.. jadi kami hanya tukar plug in sahaja.. Phone tersebut kembali normal dan boleh […]

Read more

See you here at @chamo_bangi Seksyen 7, Bandar Baru Bangi.