Chamo Bandar Baru Bangi - Smartphone Repair Face2Face

Face To Face Services In Front Of Customers Within 30 Minutes!

Broken Screen / LCD

Water Damage

Battery Broken

Tablet & Ipad Repair

Software Error

Others Problem

Finding solutions for your problems

0
Happy Customers
0
Repaired Screens
0
Replaced Batteries
0
Water Damaged Repairs

What our Clients say?

36.742 satisfied customers!

“This place is pretty sick. 10/10 would break my phone JUST so I could come here again.”
Feisal Fo'ad
“Recomended! Jujur and siap ajar mcm mana cara nak jaga battery IPhone.”
Nazreen Aziz
“Recommended. On tak boleh almost 1 year plus, buka dan service face2face. Respond sangat cepat untuk quotation hanya bagi model no. Terbaik.”
Azila Ali
“Servis tip top, brader in charge pun mesra alam, tak la bosan menunggu semasa proses repair hp. Masa proses pun tak lama. Dieorg mmg expert bidang ni! Terima kasih daun keladi bro’s chamo”
Nik Farhan Adli
“Realist workers here, no BS. Good service and tukar screen iPhone murah dan kualiti “
Faiz Fo'ad
“Service Terbaik! 2 kali Repeat Repair iPhone Di Sini, Recommended U All. Murah Dan Cepat, 15minit siap masalah iphone tukar LCD.”
Nurul Hanani
Super Fast Service! Sesuai laa untuk org macam saya yang gelabah ayam fon tetibe rosak.. nak repair hari ni, and nak siap hari ni jugak! Thanks Team Chamo Bangi !
Zainurfatin Bachok
I love the service they are doing here. They know their stuff. Fast and nice
Aiman Fakhri Zamimi

Our Recent News

REPLACEMENT LCD IPHONE 6

REPLACEMENT LCD IPHONE 6 Hari nie cust datang terus tunjuk phone dia yang retax seribu dengan muka sedih.. Kami : Kenapa dgn phone nie? (Sambil check phone) Cust : Terlepas dri tgn.. hmmm Kami : Phone nie tak de pape cume perlu tukar lcd je.. Cust : betul ke nie?? Tukar la yg baru. (Tersenyum […]

Read more

Samsung Note 5 battery replacement.

Samsung Note 5 battery replacement. Reason : Hanya boleh On bile connect charge Harini akak ni datang kedai kami dan bagitahu yang phone note 5 beliau boleh on bile bersambung dgn charge . Beliau minta untuk kami cek. Bila kami cek, kami dapati battery ada problem. Itulah punca sebenar nye Kami cadangkan untuk akak ni […]

Read more

Done replacement LCD iPhone 5

. DONE!! . . Alhamdulillah..selesai sekali lagi tukar LCD iphone ni..huhu..harga terbaikk kami bagi untuk anda..so ape lagii..pm kami teruss..!😊 . . . [ATTENTION] . =================== . Perlukan khidmat repair phone area nilai dan sekitar..? pm jee Iphone 4,4s,5,5s,6,6s,6plus,6splus,7,7plus ✔️ Lcd screen broken ✔️ Battery iphone change ✔️ Speaker call, buzzer, mic ✔️ Front camera, back camera ✔️ Body 5 […]

Read more

See you here at @chamo_bangi Seksyen 7, Bandar Baru Bangi.