Chamo Bandar Baru Bangi - Smartphone Repair Face2Face

Face To Face Services In Front Of Customers Within 30 Minutes!

Broken Screen / LCD

Water Damage

Battery Broken

Tablet & Ipad Repair

Software Error

Others Problem

Finding solutions for your problems

0
Happy Customers
0
Repaired Screens
0
Replaced Batteries
0
Water Damaged Repairs

What our Clients say?

36.742 satisfied customers!

“This place is pretty sick. 10/10 would break my phone JUST so I could come here again.”
Feisal Fo'ad
“Recomended! Jujur and siap ajar mcm mana cara nak jaga battery IPhone.”
Nazreen Aziz
“Recommended. On tak boleh almost 1 year plus, buka dan service face2face. Respond sangat cepat untuk quotation hanya bagi model no. Terbaik.”
Azila Ali
“Servis tip top, brader in charge pun mesra alam, tak la bosan menunggu semasa proses repair hp. Masa proses pun tak lama. Dieorg mmg expert bidang ni! Terima kasih daun keladi bro’s chamo”
Nik Farhan Adli
“Realist workers here, no BS. Good service and tukar screen iPhone murah dan kualiti “
Faiz Fo'ad
“Service Terbaik! 2 kali Repeat Repair iPhone Di Sini, Recommended U All. Murah Dan Cepat, 15minit siap masalah iphone tukar LCD.”
Nurul Hanani
Super Fast Service! Sesuai laa untuk org macam saya yang gelabah ayam fon tetibe rosak.. nak repair hari ni, and nak siap hari ni jugak! Thanks Team Chamo Bangi !
Zainurfatin Bachok
I love the service they are doing here. They know their stuff. Fast and nice
Aiman Fakhri Zamimi

Our Recent News

IPAD 5 TUKAR TOUCSCREEN

Nak on boleh.. tapi bile touch kejap ok kejap tak ok.. lagi 1 akak  nie risau bila tengah guna takut terkena kaca. Kalau akak tak pa kalau anak akak risau di buatnya. Jangan Risau di chamo bangi kami dapat menyelesaikan masalah yang anda hadapi. Bergantung pada spare part kami. Gadgets anda pun ada masalah seperti […]

Read more

LCD REPLACEMENT SAMSUNG J3 2016

Eii ada hantu dekat sini!!‼️ Bukan hantu rupa-rupanya LCD sentuh sendiri akibat terjatuh. Tapi tak da retak pun. Kerosakan LCD tidak semestinya datang dari crack sahaja. Sekiranya anda ingin menghilangkan pening di kepala anda hantar la kepada kami. harga yang berpatutan. Gadgets anda pun ada masalah seperti ini??? Jom bawak berjumpa dengan kami di :- CHAMO […]

Read more

WATER CLEANING SAMSUNG A9

Proses pembersihan air kolam sedang di jalankan!! Custome bagitau tadi dia nak tangkap gambar anak.. Tengah syok tangkap gambar terlepas telefon dari tangan. Terus masuk dalam kolam. Gadgets anda pun ada masalah seperti ini??? Jom bawak berjumpa dengan kami di :- CHAMO SMARTPHONE REPAIR & SERVICE CENTRE SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI (Dimiliki oleh – […]

Read more

See you here at @chamo_bangi Seksyen 7, Bandar Baru Bangi.