Phone Repair | Chamo Bandar Baru Bangi /widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

TUKAR GLASS IPHONE 8 PLUS

By Syazni Chamo Bangi In Phone repair No comments

HAAA!!! Iphone milik anda jatuh tapi masih boleh touch??? tiada warna yang berubah sewaktu anda membuka paparan yang berwarna putih. Untuk itu kami kedai repair smartphone bangi iaitu chamo bangi menawarkan penukaran glass sahaja. Pastikan anda tidak pernah menukar LCD anda. Ini ada satu customer mempunyai masalah glass retak seribu. Sampai sentuh skrin boleh menyebabkan […]

Read more

TUKAR CHARGING PIN REDMI NOTE 3 DI BANGI

By Syazni Chamo Bangi In Phone repair No comments

TUKAR CHARGING PIN REDMI NOTE 3 DI BANGI Ada sorang brother ni datang mengadu yang telefon pintar milinya tidak dapat di cas. Puas brother tu tunggu sampai ke pagi sama je. Runsing brother tu tak boleh cas telefon pintar miliknya. Dia hantar kepada kami terus team chamo bandar baru bangi menyelesaikan masalah brother tu. Team […]

Read more

SONY Z3 TUKAR CHARGING PIN

By Syazni Chamo Bangi In Phone repair No comments

Kenapa tidak boleh cas ni!!!! Ish sakit pulak hati. Ada akak ni dia kata telefon dia tidak boleh cas. Dia pon hantar la kepad kami team chamo bangi. Masalah ini dapat di selesaikan oleh team chamo bangi. Terus hilang stress akak tu. Muka dari sedih terus gembira. Gadgets anda pun ada masalah seperti ini??? Jom […]

Read more

TUKAR MIC SAMSUNG J7 PRO

By Syazni Chamo Bangi In Phone repair No comments

Tak habis borak sudah siap pasang ..Berdesuppp!!! “Sakit tekak dik asyik terjerit2 je bila bercakap dengan orang , orang still cakap suara macam perlahan sangat ” mengadu brader nie pada technician kami .. Check punya check ,rupanya mic problem ..So tanpa lengah terus brader nie suruh tukar.. Lega sikit tekak dia bila bercakap dengan orang […]

Read more

TUKAR PLUGIN SAMSUNG NOTE 3

By Syazni Chamo Bangi In Phone repair No comments

      Aduh tak masuk pulak cas ni. Dah la banyak mesej di dalam fon tu. Lalu customer berikut bawa kepada kami team chamo bangi. Selepas technician kami memeriksa telefon tersebut. Plug in miliknya rosak. Dengan kehebatan team kami dapat menyelesaikan masalah abang tersebut semudah A B C. Gadgets anda pun ada masalah seperti […]

Read more

HOME BUTTON REPLACEMENT IPHONE 6G

By Ewan Chamo Bangi In Iphone/IOS, Phone repair, Repair Smartphone Bangi No comments

———————————– 🛠 Repair Ribbon Home Button📱 Ip 6 ———————————– ☑ Alhmadulillah,Dah boleh berfungsi balik Ip 6 ni setelah technician kami tukar  home button baru. Terima kasih kepada pelanggan kami kerana mempercayai servis dari kami dan diharap berpuas hati dengan servis yang telah diberikan… .mohon maaf jika ade kekurangan dipihak kami 🙏🙏🙏… 🔖 Phone anda ade […]

Read more

Repair LCD Oppo R9S

By Chamo Bangi In LCD Screen, Phone repair, Repair Smartphone Bangi No comments

GANTI LCD OPPO R9S ______________________________________ Setelah diperiksa oleh technician kami, phone ini mengalami kerosakan dibahagian touch screen dan lcd rosak, jadi technician kami telah menggantikannya dengan yang baru. Phone ini mempunyai 2 lapisan iaitu touch screen dan lcd. Jadi pengguna phone perlu berhati2 dan mengambil langkah selamat supaya phone anda tidak tertekan atau terjatuh yang […]

Read more

Repair LCD iPhone 6

By Chamo Bangi In Iphone/IOS, LCD Screen, Phone repair, Repair Smartphone Bangi No comments

GANTI LCD IPHONE 6 ______________________________________ Setelah diperiksa oleh technician kami, Iphone 6 ini mengalami kerosakan dibahagian touch screen dan lcd rosak, jadi technician kami telah menggantikannya dengan yang baru. iPhone 6 ini mempunyai 2 lapisan iaitu touch screen dan lcd. Jadi pengguna iPhone perlu berhati2 dan mengambil langkah selamat supaya iPhone anda tidak tertekan atau […]

Read more