Water Damage Repair | Chamo Bandar Baru Bangi /widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

HUAWEI NOVA 2i WATER DAMAGE

By Syazni Chamo Bangi In Water damage repair No comments

Dik telefon akak masuk air. Masa tu akak tengah syok berenang, biasalah akak ni memang suka berenang dik. Hobi la katakan. Sekali akan tengah berenang baru akak ingat telefon akan dalam pocket dik. Terus akak naik atas keluarkan telefon tu. Akak tengok dah tak hidup. Akak hantar la ke chamo bangi. Ala kedai repair telefon […]

Read more

IPHONE 6 WATER CLEANING IN PROCESS

By Syazni Chamo Bangi In Water damage repair No comments

KEDAI REPAIR TELEFON AREA BANGI Customer datang ke kedai kami. Ala kedai repair telefon area bangi iaitu chamo bangi. Customer sampai sahaja dia bagitau dia mandi kolam. Biasa la panas-panas ni mandi kolamkan dapat sejukkan badan. Sedap dia terjun sekali iphone dia terjun sekali. Berenang sekali dengan telefon. Technician kami bagi cadangan supaya cuci motherboard […]

Read more

WATER CLEANING SAMSUNG A9

By Syazni Chamo Bangi In Water damage repair No comments

Proses pembersihan air kolam sedang di jalankan!! Custome bagitau tadi dia nak tangkap gambar anak.. Tengah syok tangkap gambar terlepas telefon dari tangan. Terus masuk dalam kolam. Gadgets anda pun ada masalah seperti ini??? Jom bawak berjumpa dengan kami di :- CHAMO SMARTPHONE REPAIR & SERVICE CENTRE SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI (Dimiliki oleh – […]

Read more

TELEFON MASUK AIR

By Syazni Chamo Bangi In Water damage repair No comments

SAMSUNG J7 PRIME WATER DAMAGE CLEANING IN PROCESS!‼️ Tengah seronok bawak tetiba hujan. Langsung air masuk dalam telefon. Kurangkan kos perbelanjaan anda. Hantar kepada kami harga yang berpatutan. Gadgets anda pun ada masalah seperti ini??? Jom bawak berjumpa dengan kami di :- CHAMO SMARTPHONE REPAIR & SERVICE CENTRE SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI (Dimiliki oleh […]

Read more

Touch Screen IPad Mini 1 berderai

By Chamo Bangi In Battery Replacement, Broken glass repair, Iphone/IOS, Laptop/Computer, LCD Screen, Phone Battery, Phone repair, Repair Smartphone Bangi, Tablet & iPad repair, Water damage repair No comments

Done iPad Mini 1…anak owner terbaling dari meja makan sampai habis pecah berderai… Owner datang untuk ganti touchscreen dan Alhamdulillah settle  semua jadi seperti asal dan kelihat seperti baru. Chamo – Smartphone Repair Centre No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor. Landmark : Sebaris Sup Urat Keting (Blok Tengah) Operation Hours : 10am-9pm (Sunday Closed) 018-988 […]

Read more

Iphone 7 Water Damage & Tukar LCD

By Chamo Bangi In Battery Replacement, Broken glass repair, Iphone/IOS, Laptop/Computer, LCD Screen, Phone Battery, Phone repair, Repair Smartphone Bangi, Tablet & iPad repair, Water damage repair No comments

kerap kali kita mendengar cerita kawan-kawan kita mengenai phone masuk air .. phone pergi berenanglah .. phone jalan  sendiri masuk air.. so kali ini kami #chamobangi ada cerita yang rare untuk semua .. hehe iPhone 7 yang IP68 teruji kekuatannya dibawa berenang ke laut yang dalam sehingga habis betteri kembang semangkuk .. hehe Disebabkan beberapa […]

Read more

Battery iPhone 6 Kembung

By Chamo Bangi In Battery Replacement, Broken glass repair, Iphone/IOS, Laptop/Computer, LCD Screen, Phone Battery, Phone repair, Repair Smartphone Bangi, Tablet & iPad repair, Water damage repair 2 Comments

Lagi dan lagi kejadian yang sama menimpa pelanggan kami di #chamobangi dan kini battery iphone 6 yang  telah kembung diluat tabi’i. Hakikatnya kejadian ini berlaku kerana kekerapan kita mengecaj telefon sambil bermain ataupun kerap menggunakan powerbank secara beterusan dan mengecaj di tempat yang salah (charging port 2AM) & overcaj ketika tidur malam. dinasihatkan agar anda […]

Read more

Ganti Glass iPhone 6 ( putih )

By Chamo Bangi In Battery Replacement, Broken glass repair, Iphone/IOS, Laptop/Computer, LCD Screen, Phone Battery, Phone repair, Repair Smartphone Bangi, Tablet & iPad repair, Water damage repair No comments

menjadi masalah biasa pd pengguna iphone “jatuh siket da retak habis scree” so fenin nk gantikan lcd sbb mahal . . solution kami sediakan d #chamobangi hanya focus pd glass shj utk di baiki (tertakluk pd terma n syarat) . . utk owner2 phone yg bru pecah glass bole la terus ke #chamobangi utk baiki phone anda….proses […]

Read more