#DONE TUKAR LCD DAPAT 50% BATTERY

By Rabiatul In Repair Smartphone Bangi No comments

========================================
SPECIAL DISKAUN SEMPENA NAK RAYA !!
========================================
.
===============================
#DONE TUKAR LCD DAPAT 50% BATTERY
===============================
.
“Dik, screen iphone akak pecah & battery pon ad time2 je ok.. Bole siap berapa lama ya? Akak nak cepat, banyak keje dalam tu nak guna, lagi2 dh nak raya nie dik..”
.
Kami selalu terima panggilan yang bertanyakan soalan sebegini rupa. Jadi, bagi anda yang belum tahu, setengah jam saja kami perlukan untuk selesaikan isu screen iphone pecah !

Biasanya screen phone perlu ditukar disebabkan :
🔥 Screen tak bole touch langsung/ sesetgh area
🔥 Screen touch sendiri @ ghost touch
🔥 Screen belang2 @ garis2
🔥 Screen colour tak normal
🔥 Screen tiada display @ gelap terus
🔥 Screen terangkat
.
Masalah diatas biasanya berlaku disebabkan jatuh, terhimpap, battery kembung mahupun isu tetiba berlaku (software problem) ! Jadi, jika anda ada masalah kat atas, bole segera datang ke kedai kami utk cek dahulu @ dah pasti rosak, bole terus proceed tukar screen baru.
..
Jangan risau, kedai kami boleh selesaikan masalah2 lain berkenaan phone !!

Mari ramai-ramai walk-in ke kedai kami
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
=============================
.
CHAMO SMARTPHONE REPAIR & SERVICE CENTRE
SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI
(Dimiliki oleh – MrFix Technologies Sdn Bhd)No.50,Jalan 7/7A,
Bandar Baru Bangi,
43650 Bangi
Selangor Darul Ehsan
Landmark : JPJ Bangi (Blok Tengah)
Operation Hours : 10am-9pm
018-988 6531(admin)
http://chamobangi.wasap.my/

https://maps.google.com/maps…

.
Anda ada masalah dengan iphone @ gadget?
Sila tanya apa2 masalah di ruang komen 😀
.
MOHON SHARE untuk warga BANGI & area berdekatan.

#repairiphonebangi
#repairiphonekajang
#repairiphonemurah
#repairphonebangi
#repairiphonenilai
#repairlcdiphonebangi
#RepairIpadBangi