Kedai Baiki Handphone Bangi Kajang Semenyih Nilai Putrajaya

By Ramzi In Repair Smartphone Bangi No comments

Zaman 2018 ni boleh kata semua pakai smartphone seperti iPad iPhone dan Smartphone Android. Tetapi bila rosak ramai yang nak cari Kedai Baiki Handphone Terbaik Dan Pantas di Bangi Kajang Semenyih Nilai Putrajaya.

Sekarang anda tidak perlu risau lagi kerana Chamo Bangi merupa e xpert repair handphone iPhone iPad di Sekitar Kajang Bangi Nilai Putrajaya. Chamo Bangi telah repair iphone dan handphone lebih dari 10,000 unit. Mempunya technician yang berpengalaman dan pakar membaiki iphone sepantas 15minit sahaja.

Kedai repair handphone face to face di Bangi, Kajang, Semenyih, Putrajaya, Nilai dan Putajaya

Temu bual salah seorang pelanggan Chamo Bangi.

“Mulanya saya cuba membuat cari di Google “Kedai Baiki Handphone Bangi ” keluar lah website www.chamobangi.com.my/repair-phone . Dari situ saya tengok memang diorang ni sangat profesional dan boleh buat servis secara face to face.

Sebelum saya pergi ke kedai chamo bangi, ada juga kawan-kawan saya pernah pergi ke chamo bangi, mereka bagitau “Chamo Bangi merupakan kedai repair phone trusted dan cepat siap dalam masa 30minit sahaja. Technician Chamo Bangi juga banyak bagi tips macam mana nak jaga bateri iphone untuk tahan lama. Kalau ko kurang yakin, ko buka Facebook diorang Chamo Bangi.

Scrool punya scrool Fb Chamo Bangi, Perghhh kagum kejap dengan mereka, bukan saja repair iPhone dan iPad sahaja mereka baiki, Smartphone berjenama “Samsung” “Oppo” “Asus” “HTC”, Bukan itu saja. Laptop dan macbook pon mereka buat. Memang Professional diorang ni.

Kerana saya amat yakin dengan Chamo Bangi, Petang tu juga sampai, masuk kedai terus duduk didepan technician muda. Technician muda dia sambil buka iPhone 7 aku yang LCD pecah berderai tu sambil berbual dengan aku, halus giler skru iPhone ni. Tidak sampai 30minit, LCD iPhone 7 aku siap ditukar dengan LCD Original. Terbaik Chamo bangi. Memang aku recommend pada member2 dan semua orang untuk repair phone di sekitar bangi kajang nilai.

 

 

Servis yang ditawarkan oleh Chamo Bandar Baru Bangi

 

🔧Battery replacement
🔧LCD replacement
🔧Home button replacement
🔧Camera (front/back) replacement
🔧Charging port replacement
🔧Lock (on/off) button replacement
🔧Mute/sound replacement
🔧Custom Body replacement
🔧Hardware problem
🔧Stuck Apple Logo / Restore/ Update IOS
🔧Water damage
.
.
Selain dari kepakaran repair smartphone seperti iPhone, smartphone jenama lain pun boleh temasuk yang android based phone.
.
Kalau smartphone anda screen retak, lcd problem, phone masuk air, bateri phone rosak, dan macam-macam lagi la, boleh bawa dulu ke Chamo Bangi untuk tanya mengenai servis yang mereka tawarkan. Tanya je dulu apa problem pun boleh, tak ada masalah.

 

Jika anda mahu dapatkan khidmat baiki smarthphone anda pada mereka boleh cuba hubungi :

 

Cawangan Bangi

Telefon / WhatsApp : 018-9886531| Link WhatsApp

Facebook : Chamo Cawangan Bangi – Smartphone Repair Face2Face

Instagram : @chamo_bangi

Alamat :

CHAMO SMARTPHONE REPAIR & SERVICE CENTRE – SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI
(Dimiliki oleh – MrFix Technologies Sdn Bhd)

No.50,Jalan 7/7A,
Bandar Baru Bangi,
43650 Bangi
Selangor Darul Ehsan
Landmark : JPJ Bangi (Blok Tengah)

Operation Hours : 10am-9pm
https://maps.google.com/maps?q=2.9700722694396973%2C101.77388763427734&z=17&hl=en

Saya sangat mengesyorkan anda yang mana handphone ada masalah dan anda mencari Kedai Baiki Handphone Bangi , Kajang, Semenyih, Nilai dan Putrajaya, boleh terus menghubungi Chamo Bangi untuk dapatkan servis mereka.

Buat masa ini, mereka beroperasi sepenuh masa dari kedai. Bagi anda yang berminat dan mahukan perkhidmatan Chamo Bangi, boleh rujuk laman Facebook dan instagram mereka seperti tertera di atas .Kedai Baiki Handphone Bangi yang paling sempoi dah trusted 🙂