KEDAI REPAIR SMARTPHONE TERBAIK DI BANGI KAJANG NILAI

By Ramzi In Repair Smartphone Bangi 6 Comments

KEDAI REPAIR SMARTPHONE TERBAIK DI BANGI

 

APA YANG NICE SANGAT PASAL CHAMO BANGI NIE ?
.
Nak baiki gadget memang tidak dinafikan mahal. Lebih-lebih lagi kalau nak repair iPhone. Tukar LCD sahaja dekat Service Centre sudah berapa ratus terbang.

Adoiii. Nak beli baru? Memang tidak la selagi iPhone 9 belum keluar haha ~ Uncle Zuan
.
Nasib baik kawan uncle suruh datang ke kedai repair handphone murah kat Bangi, Chamo Bangi.
.
Dengan setiap servis tukar alat ganti gadget anda, anda akan dapat waranty sehingga selama 6 bulan! Mana nak dapat kan?
.
.
🔧Battery replacement
🔧LCD replacement
🔧Home button replacement
🔧Camera (front/back) replacement
🔧Charging port replacement
🔧Lock (on/off) button replacement
🔧Mute/sound replacement
🔧Custom Body replacement
🔧Hardware problem
🔧Stuck Apple Logo / Restore/ Update IOS
🔧Water damage
.
.
Selain dari kepakaran repair smartphone seperti iPhone, smartphone jenama lain pun boleh temasuk yang android based phone.
.
Kalau smartphone anda screen retak, lcd problem, phone masuk air, bateri phone rosak, dan macam-macam lagi la, boleh bawa dulu ke Chamo Bangi untuk tanya mengenai servis yang mereka tawarkan. Tanya je dulu apa problem pun boleh, tak ada masaalah.


.
Uncle juga diberitahu staff Chamo Bangi ni, diorang boleh gak repair tablet yang rosak dan boleh repair juga Mac & PC. Boleh kata one stop centre la tuk repair gadget!
.
Artikel penuh – http://unclezuan.com/baiki-gadget-face-2-face-di-chamo-ban…/

========================================
Boleh tengok review dari customer di Page kami.

Bagaimana untuk hubungi kami?

CHAMO SMARTPHONE REPAIR & SERVICE CENTRE – SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI
(Dimiliki oleh – MrFix Technologies Sdn Bhd)

No.50,Jalan 7/7A,
Bandar Baru Bangi,
43650 Bangi
Selangor Darul Ehsan
Landmark : JPJ Bangi (Blok Tengah)

Operation Hours : 10am-9pm
018-988 6531(admin)
http://chamobangi.wasap.my/

https://maps.google.com/maps?q=2.9700722694396973%2C101.77388763427734&z=17&hl=en