Kedai Repair Handphone Bangi Kajang Putrajaya | Chamo Bandar Baru Bangi /widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

LCD REPLACEMENT IPHONE X

By Syazni Chamo Bangi In Iphone/IOS No comments

Jangan fikir kami tidak boleh buat iphone X. Kami di chamo bangi akan cuba sedaya upaya untuk repair telefon anda bergantung pada spare part. Ada la customer ni datang, customer tu tunjuk la iphone X milik beliau. Terus technician kami membuat LCD replacement iphone X area bangi. Terus LCD yang retak seribu menjadi cantik seperti […]

Read more

LENOVO TAB A7 ON/OFF/VOLUME RIBBON REPLACEMENT

By Syazni Chamo Bangi In Tablet & iPad repair No comments

Customer datang mengadu lenovo tab a7 milik beliau tak boleh tekan untuk turunkan volume. Terus customer tu hantar kepada kami. Ala kedai repair smartphone area bangi iaitu chamo bangi.Technician kami lakukan penukaran pada on/off/volume ribbon miliknya. Masalah customer tu terus selesai.       KENAPA ANDA PERLU HANTAR SMARTPHONE DI CHAMO BANDAR BARU BANGI Kami […]

Read more

REPLACEMENT LCD SONY Z2

By Syazni Chamo Bangi In LCD Screen No comments

LCD RETAK SERIBU KEMBALI PULIH SEPERTI BIASA . ANDA RISAU TANGAN ANDA AKAN LUKA. CHAMO BANGI DAPAT  MENYELESAIKAN MASALAH DALAM 1 JAM SAHAJA 😉😉 Gadgets anda pun ada masalah seperti ini??? Jom bawak berjumpa dengan kami di :- CHAMO SMARTPHONE REPAIR & SERVICE CENTRE SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI (Dimiliki oleh – MrFix Technologies Sdn Bhd)No.50,Jalan […]

Read more

SONY Z3 TUKAR CHARGING PIN

By Syazni Chamo Bangi In Phone repair No comments

Kenapa tidak boleh cas ni!!!! Ish sakit pulak hati. Ada akak ni dia kata telefon dia tidak boleh cas. Dia pon hantar la kepad kami team chamo bangi. Masalah ini dapat di selesaikan oleh team chamo bangi. Terus hilang stress akak tu. Muka dari sedih terus gembira. Gadgets anda pun ada masalah seperti ini??? Jom […]

Read more

TUKAR TOUCHSCREEN DAN BATERI IPAD 2

By Syazni Chamo Bangi In Tablet & iPad repair No comments

Customer datang mengadu yang ipad miliknya di campak oleh anaknya. Habis retak dan pecah pecah sedikit. Lalu customer tu bawak kepada kami, team kami tengok hanya touchscreen sahaja yang bermasalah LCD tidak ada apa-apa. Tukar je la touchscreen sahaja. selepas team kami bukak ipad tu di dapati bateri dah kembung. Bateri kembung ni boleh effect […]

Read more

TUKAR EARPIECE IPHONE 6S+

By Syazni Chamo Bangi In Repair Smartphone Bangi No comments

Dah bosan asyik taip sahaja, Iphone bermasalah tidak boleh dengar ketika call. Nak dengar suara orang tersayang tidak dapat. Bawa kepada kami team chamo bangi. Masalah abang atau akak akan hilang dengan serta merta seperti angin yang lalu. Anda pasti berpuas hati sekiranya anda hantar kepada kami. Kami akan bagi 100% tenaga kami untuk baiki […]

Read more

Kenapa Anda Perlu Hantar Repair Smartphone Anda Dengan Kami

By Uncle Zuan In Repair Smartphone Bangi No comments

Hari ini ada banyak pusat servis dan repair smartphone. Ia tumbuh seperti cendawan. Sangat banyak sehinggakan menyukarkan kita untuk memilih yang mana satu tempat baiki smartphone yang terbaik. Setiap hari, pelbagai jenis ragam telefon yang kami terima daripada pelanggan kami. Kami dah merasa garam dari pelbagai sumber, dan ia memberi kami lebih banyak pengalaman dan memberi […]

Read more

LCD REPLACEMENT SAMSUNG J3 2016

By Syazni Chamo Bangi In LCD Screen No comments

Eii ada hantu dekat sini!!‼️ Bukan hantu rupa-rupanya LCD sentuh sendiri akibat terjatuh. Tapi tak da retak pun. Kerosakan LCD tidak semestinya datang dari crack sahaja. Sekiranya anda ingin menghilangkan pening di kepala anda hantar la kepada kami. harga yang berpatutan. Gadgets anda pun ada masalah seperti ini??? Jom bawak berjumpa dengan kami di :- CHAMO […]

Read more

WATER CLEANING SAMSUNG A9

By Syazni Chamo Bangi In Water damage repair No comments

Proses pembersihan air kolam sedang di jalankan!! Custome bagitau tadi dia nak tangkap gambar anak.. Tengah syok tangkap gambar terlepas telefon dari tangan. Terus masuk dalam kolam. Gadgets anda pun ada masalah seperti ini??? Jom bawak berjumpa dengan kami di :- CHAMO SMARTPHONE REPAIR & SERVICE CENTRE SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI (Dimiliki oleh – […]

Read more