Kedai Repair Handphone Murah Bangi | Chamo Bandar Baru Bangi /widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

REPLACEMENT LCD SONY Z2

By Syazni Chamo Bangi In LCD Screen No comments

LCD RETAK SERIBU KEMBALI PULIH SEPERTI BIASA . ANDA RISAU TANGAN ANDA AKAN LUKA. CHAMO BANGI DAPAT  MENYELESAIKAN MASALAH DALAM 1 JAM SAHAJA 😉😉 Gadgets anda pun ada masalah seperti ini??? Jom bawak berjumpa dengan kami di :- CHAMO SMARTPHONE REPAIR & SERVICE CENTRE SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI (Dimiliki oleh – MrFix Technologies Sdn Bhd)No.50,Jalan […]

Read more

SONY Z3 TUKAR CHARGING PIN

By Syazni Chamo Bangi In Phone repair No comments

Kenapa tidak boleh cas ni!!!! Ish sakit pulak hati. Ada akak ni dia kata telefon dia tidak boleh cas. Dia pon hantar la kepad kami team chamo bangi. Masalah ini dapat di selesaikan oleh team chamo bangi. Terus hilang stress akak tu. Muka dari sedih terus gembira. Gadgets anda pun ada masalah seperti ini??? Jom […]

Read more

TUKAR TOUCHSCREEN DAN BATERI IPAD 2

By Syazni Chamo Bangi In Tablet & iPad repair No comments

Customer datang mengadu yang ipad miliknya di campak oleh anaknya. Habis retak dan pecah pecah sedikit. Lalu customer tu bawak kepada kami, team kami tengok hanya touchscreen sahaja yang bermasalah LCD tidak ada apa-apa. Tukar je la touchscreen sahaja. selepas team kami bukak ipad tu di dapati bateri dah kembung. Bateri kembung ni boleh effect […]

Read more

TUKAR EARPIECE IPHONE 6S+

By Syazni Chamo Bangi In Repair Smartphone Bangi No comments

Dah bosan asyik taip sahaja, Iphone bermasalah tidak boleh dengar ketika call. Nak dengar suara orang tersayang tidak dapat. Bawa kepada kami team chamo bangi. Masalah abang atau akak akan hilang dengan serta merta seperti angin yang lalu. Anda pasti berpuas hati sekiranya anda hantar kepada kami. Kami akan bagi 100% tenaga kami untuk baiki […]

Read more

Kenapa Anda Perlu Hantar Repair Smartphone Anda Dengan Kami

By Uncle Zuan In Repair Smartphone Bangi No comments

Hari ini ada banyak pusat servis dan repair smartphone. Ia tumbuh seperti cendawan. Sangat banyak sehinggakan menyukarkan kita untuk memilih yang mana satu tempat baiki smartphone yang terbaik. Setiap hari, pelbagai jenis ragam telefon yang kami terima daripada pelanggan kami. Kami dah merasa garam dari pelbagai sumber, dan ia memberi kami lebih banyak pengalaman dan memberi […]

Read more

WATER CLEANING SAMSUNG A9

By Syazni Chamo Bangi In Water damage repair No comments

Proses pembersihan air kolam sedang di jalankan!! Custome bagitau tadi dia nak tangkap gambar anak.. Tengah syok tangkap gambar terlepas telefon dari tangan. Terus masuk dalam kolam. Gadgets anda pun ada masalah seperti ini??? Jom bawak berjumpa dengan kami di :- CHAMO SMARTPHONE REPAIR & SERVICE CENTRE SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI (Dimiliki oleh – […]

Read more

TELEFON MASUK AIR

By Syazni Chamo Bangi In Water damage repair No comments

SAMSUNG J7 PRIME WATER DAMAGE CLEANING IN PROCESS!‼️ Tengah seronok bawak tetiba hujan. Langsung air masuk dalam telefon. Kurangkan kos perbelanjaan anda. Hantar kepada kami harga yang berpatutan. Gadgets anda pun ada masalah seperti ini??? Jom bawak berjumpa dengan kami di :- CHAMO SMARTPHONE REPAIR & SERVICE CENTRE SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI (Dimiliki oleh […]

Read more

TUKAR SAMSUNG S6 BATERI DAN PLUG IN

By Syazni Chamo Bangi In Battery Replacement No comments

Tak boleh on la pulak😭😭.  Ada satu akak ni datang, mengadu kepada kami team chamo bangi mengenai masalah telefon miliknya. Selepas team kami melakukan cek kepada telefon akak tersebut. Rupa-rupanya masalah pada plug in dan bateri. Dengan kehebatan team chamo bangi masalah yang dimiliki akan tersebut terus selesai. Gadgets anda pun ada masalah seperti ini??? […]

Read more

TUKAR MIC SAMSUNG J7 PRO

By Syazni Chamo Bangi In Phone repair No comments

Tak habis borak sudah siap pasang ..Berdesuppp!!! “Sakit tekak dik asyik terjerit2 je bila bercakap dengan orang , orang still cakap suara macam perlahan sangat ” mengadu brader nie pada technician kami .. Check punya check ,rupanya mic problem ..So tanpa lengah terus brader nie suruh tukar.. Lega sikit tekak dia bila bercakap dengan orang […]

Read more