Repair Phone Kajang | Chamo Bandar Baru Bangi /widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

SONY Z3 TUKAR CHARGING PIN

By Syazni Chamo Bangi In Phone repair No comments

Kenapa tidak boleh cas ni!!!! Ish sakit pulak hati. Ada akak ni dia kata telefon dia tidak boleh cas. Dia pon hantar la kepad kami team chamo bangi. Masalah ini dapat di selesaikan oleh team chamo bangi. Terus hilang stress akak tu. Muka dari sedih terus gembira. Gadgets anda pun ada masalah seperti ini??? Jom […]

Read more

TUKAR EARPIECE IPHONE 6S+

By Syazni Chamo Bangi In Repair Smartphone Bangi No comments

Dah bosan asyik taip sahaja, Iphone bermasalah tidak boleh dengar ketika call. Nak dengar suara orang tersayang tidak dapat. Bawa kepada kami team chamo bangi. Masalah abang atau akak akan hilang dengan serta merta seperti angin yang lalu. Anda pasti berpuas hati sekiranya anda hantar kepada kami. Kami akan bagi 100% tenaga kami untuk baiki […]

Read more

Kenapa Anda Perlu Hantar Repair Smartphone Anda Dengan Kami

By Uncle Zuan In Repair Smartphone Bangi No comments

Hari ini ada banyak pusat servis dan repair smartphone. Ia tumbuh seperti cendawan. Sangat banyak sehinggakan menyukarkan kita untuk memilih yang mana satu tempat baiki smartphone yang terbaik. Setiap hari, pelbagai jenis ragam telefon yang kami terima daripada pelanggan kami. Kami dah merasa garam dari pelbagai sumber, dan ia memberi kami lebih banyak pengalaman dan memberi […]

Read more

LCD REPLACEMENT SAMSUNG J3 2016

By Syazni Chamo Bangi In LCD Screen No comments

Eii ada hantu dekat sini!!‼️ Bukan hantu rupa-rupanya LCD sentuh sendiri akibat terjatuh. Tapi tak da retak pun. Kerosakan LCD tidak semestinya datang dari crack sahaja. Sekiranya anda ingin menghilangkan pening di kepala anda hantar la kepada kami. harga yang berpatutan. Gadgets anda pun ada masalah seperti ini??? Jom bawak berjumpa dengan kami di :- CHAMO […]

Read more

TUKAR PLUGIN SAMSUNG NOTE 3

By Syazni Chamo Bangi In Phone repair No comments

      Aduh tak masuk pulak cas ni. Dah la banyak mesej di dalam fon tu. Lalu customer berikut bawa kepada kami team chamo bangi. Selepas technician kami memeriksa telefon tersebut. Plug in miliknya rosak. Dengan kehebatan team kami dapat menyelesaikan masalah abang tersebut semudah A B C. Gadgets anda pun ada masalah seperti […]

Read more

Repair Battery Huawei P9

By Chamo Bangi In Repair Smartphone Bangi 2 Comments

DONE REPLACEMENT BATTERY HUAWEI P9 Battery ANDROID kembong Charge tidak masuk?? LCD terangkat Phone padam sendiri  Tuh tanda batteri ADNROID anda dah rosak & jangan tunggu lama-lama. Kami akan pastikan anda dapat :- Original part Repair on the spot Waranti di jamin Jom bawak phone anda berjumpa dengan kami di :- CHAMO SMARTPHONE REPAIR & […]

Read more

Tips Dan Tricks Penjagaan Bateri Smartphone

By Ramzi In Iphone/IOS, Phone Battery, Repair Smartphone Bangi No comments

TIPS DAN TRICK PENJAGAAN BATERI SMARTPHONE     #Tips #Tricks #Penjagaan #Bateri #Smartphone 1. Cas Phone Dalam Mode Airplane/Off ✅✅Dengan mode ini bateri phone ada akan di cas selaju tanpa ganguan sistem yang beroperasi. 2. Phone Baru Atau Baru Tukar Bateri Pastikan Anda Cas 8jam. ✅✅Bateri yang datang dari kilang biasa nya kuasa agak lemah, untuk pertama kali pakai […]

Read more

KEDAI REPAIR SMARTPHONE TERBAIK DI BANGI KAJANG NILAI

By Ramzi In Repair Smartphone Bangi 18 Comments

KEDAI REPAIR SMARTPHONE TERBAIK DI BANGI   APA YANG NICE SANGAT PASAL CHAMO BANGI NIE ? . Nak baiki gadget memang tidak dinafikan mahal. Lebih-lebih lagi kalau nak repair iPhone. Tukar LCD sahaja dekat Service Centre sudah berapa ratus terbang. Adoiii. Nak beli baru? Memang tidak la selagi iPhone 9 belum keluar haha ~ Uncle Zuan . Nasib baik kawan […]

Read more

Repair iPhone 5 Bateri – Kajang Bangi Nilai

By Ramzi In Battery Replacement, LCD Screen, Repair Smartphone Bangi No comments

iPhone 5 Bateri Kembung Macam Mengandung – Kata Customer Dari NILAI Bateri semakin kembung. kalau mengandung ni dah 9 bulan. Ciri-ciri Bateri iPhone anda dah kembung boleh rujuk gambar dibawah ni. LCD Naik keatas akibat bateri kembung menolak LCD Phone – Iphone 5 Problem – Battery gelembung 9bulan 🤣 Solution – Tukar battery baru Punca – […]

Read more