logo

No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi

Isnin - ahad
10am - 10pm

WhatsApp

+6018-9886531

Laptop ASUS

Ditulis pada : July 16, 2016

Laptop Asus

Problem : Screen Putih je.

Customer pergi hantar kedai, then kedai kata masalah screen. So tukarlah sebiji screen baru.

Tapi screen tetap putih je. Kedai pun pening nak solve masalah ni.

Kedai tu suggest hantar kat DrLaptop Generations (MRFIX BANDAR BARU BANGI).

Alhamdulillah laptop customer ni berjaya dihidupkan kembali.

Ditulis oleh MrFix Bangi

Kepakaran kami di MrFix adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain Рlain. Sila hubungi 018-9886531 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.