logo

No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi

Isnin - ahad
10am - 10pm

WhatsApp

+6018-9886531

Lenovo a-850

Ditulis pada : August 11, 2016
repair-lenovo-A850-di-bangi

Phone : Lenovo a850

Problem : touch screen

Abang ni sanggup redah highway dari Nilai sebab nak repair fon dia takleh touch. Lepas tukar je terus boleh touch.

Kenapa orang luar dari Bangi pun sanggup datang repair kat kami?

Kalau nak tau jawapan kena datang dulu dan repair then baru korang tau trusted ke tak kami ni.

Thanks abang Nilai support MRFIX Bandar Baru Bangi

Ditulis oleh MrFix Bangi

Kepakaran kami di MrFix adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain Рlain. Sila hubungi 018-9886531 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.