logo

No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi

Isnin - ahad
10am - 10pm

WhatsApp

+6018-9886531

Perkhidmatan Repair telefon Secara Drop Off

Ditulis pada : April 24, 2020
repair iphone specialist bangi
repair phone bangi pickup ke rumah anda
Foto berkenaan MRFIX Bandar Baru Bangi.

Perkhidmatan servis membaik pulih telefon pintar yang memberikan perkhidmatan membaik pulih secara berdepan dengan technichian kini ditutup buat sementara waktu. Walaubagaimanapun, perkhidmatan Drop Off dilakukan di MRFIX Bandar Baru Bangi. Kami menyediakan perkhidmatan membaik pulih secara Drop Off. dengan adanya perkhidmatan membaik pulih secara Drop Off ini, anda akan dapat tahu mengenai kerosakan pada telefon pintar anda secara terperinci. Walau bagaimanapun, perkhidmatan membaik pulih telefon pintar secara berdepan dengan technichian kami ini juga bergantung terhadap jenis kerosakan yang ada pada telefon pintar anda tersebut.

Jika anda mempunyai sebarang masalah serta memerlukan khidmat nasihat dari technician kami, anda boleh terus menghubungi kami di nombor 018-9886531. Sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan membaik pulih telefon pintar amat dialu-alukan.

Anda juga boleh terus berkunjung di alamat kami

SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI

(Dimiliki oleh – MrFix Technologies Sdn Bhd)

No 50, Jalan 7/7A,
Bandar Baru Bangi,
43650 Bangi
Selangor Darul Ehsan
Landmark : JPJ Bangi (Blok Tengah)
Operation Hours : 10am-9pm

Ditulis oleh Farah

Kepakaran kami di MrFix adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 018-9886531 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.