logo

No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi

Isnin - ahad
10am - 10pm

WhatsApp

+6018-9886531

Waktu Operasi di Bulan Ramadhan

Ditulis pada : May 17, 2018

Dah boleh bayar fidyah secara online..
Ganti puasa yg dah tak terganti tu..

BARU KU TAHU BAYAR FIDYAH ONLINE JE

Ganti puasa2016

Ganti puasa 2017

Fidyah

Tu laaa cuti puasa lama sangat sampai 29 hari masa 2016, nak mengganti tahun lepas memang agak tak larat la sebab Amim masih kuat menyusu

2 hari tak dapat habiskan ganti

Alhamdulillah tahun ni dah settle ganti tapi fidyah kena la bayar juga ya

So korang yg tak sempat ganti tahun tahun lepas punya tu kena bayar fidyah ye

Online je senang dah sekarang , untuk orang-orang JOHOR sahaja

Gi kat website MAIJ – Register – nanti ada keluar Fidyah Online klik je

Pengiraan apa semua dah ada auto kita tinggal isi je bape hari tinggal puasa, tahun bila

Harga fidyah semasa RM1.75

Dayah kena RM7 je . Total RM7.53 termasuk cas transaksi

Ni dayah bagi link kalau malas nak google

http://epayment.maij.gov.my

atau install je apps eFidyah .

Selamat membayar fidyah !

Bayar-bayar jugak, puasa kena ganti juga tau ??

dari fb NHidayah MZaini

Ditulis oleh Rabiatul

Kepakaran kami di MrFix adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain Рlain. Sila hubungi 018-9886531 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.