logo

No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi

Isnin - ahad
10am - 10pm

WhatsApp

+6018-9886531

Zola Hero, Powerbank Dengan Pengecas Yang Pantas

Ditulis pada : February 28, 2020

Zola melancarkan bank kuasa (powerbank) terbarunya yang iaitu bernama Zola Hero.Powerbank ini mempunyai kapasiti 10,000 mAh dan mempunyai standard kelajuan cas yang lengkap.

Piawaian dengan pengecasan pantas ini serasi dengan pelbagai peranti di pasaran seperti Oppo, Vivo, Iphone,Samsung, Huawei, xiomi dan pelbagai peranti lain.

Kami juga menguji Zola Hero untuk mengecas bateri Oppo Reno2, dan status VOOC muncul pada skrin semasa mengecas. Pengecasan dilakukan dari bateri kosong, dan dalam masa satu jam, bateri dikenakan 80%.

Selain memiliki standard caj cepat yang lengkap, Zola Hero juga mempunyai pelbagai standard keselamatan seperti CE, FCC, dan pensijilan RoHS.

“Oleh itu, selamat menggunakannya bila-bila masa dan di mana sahaja, termasuk apabila digunakan dalam kabin pesawat,” kata Tomo Pengarah PT Zola Indonesia dalam satu kenyataan yang diterima dari detikINET.

Sementara itu, untuk memberikan perlindungan komprehensif kepada peranti ini, Zola Hero dilengkapi sembilan perlindungan pintar yang meliputi Perlindungan Suhu Pintar, Perlindungan Lebih Caj Pintar, Perlindungan Lebih Pintar, Perlindungan Litar Pintar Pintar, Perlindungan Lebih-Voltan Lebih Pintar, Perlindungan Lebih Output Voltan Perlindungan, Perlindungan Pemulihan Pintar, Output Semasa Smart Output, dan Perlindungan Sel PTC Pintar.

Ditulis oleh Farah

Kepakaran kami di MrFix adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain Рlain. Sila hubungi 018-9886531 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.