Repair iPhone Murah Di Bangi Dan Kajang

By Chamo Bangi In Repair Smartphone Bangi 8 Comments

APA YANG NICE SANGAT PASAL CHAMO BANGI NIE ?
.
Nak baiki gadget memang tak dinafikan mahal. Nak-nak lagi kalau nak repair iPhone. Tukar screen je kat Apple Service Centre dah berapa ratus terbang. Adeh. Nak beli baru? Memang tak la selagi tak keluar iPhone 8 haha ~ Uncle Zuan
.
Mujur kawan uncle rekomen kedai repair handphone murah kat Bangi, Chamo Bangi.
.
Dengan setiap servis tukar alat ganti gadget anda, anda akan dapat waranty selama 6 bulan! Mana nak dapat kan? Biasanya sebulan je warranty kedai lain.
.
.
🔧Battery replacement
🔧LCD replacement
🔧Home button replacement
🔧Camera (front/back) replacement
🔧Charging port replacement
🔧Lock (on/off) button replacement
🔧Mute/sound replacement
🔧Custom Body replacement
🔧Hardware problem
🔧Stuck Apple Logo / Restore/ Update IOS
🔧Water damage
.
.
Selain dari kepakaran repair smartphone seperti iPhone, smartphone jenama lain pun boleh temasuk yang windows atau android based phone.
.
Kalau smartphone anda screen retak, lcd problem, phone masuk air, bateri phone rosak, dan macam-macam lagi la, boleh bawa dulu ke Chamo Bangi untuk tanya mengenai servis yang mereka tawarkan. Tanya je dulu apa problem pun boleh, tak ada masaalah.
.
Uncle juga diberitahu staff Chamo Bangi ni, diorang boleh gak repair tablet yang rosak dan boleh repai juga Mac & PC. Boleh kata one stop centre la tuk repair gadget!
.
Artikel penuh – http://unclezuan.com/baiki-gadget-face-2-face-di-chamo-ban…/

========================================
Boleh tengok review dari customer di Page kami.
.
Bagaimana untuk hubungi kami?
Whatsapp : 018-9886531 Din
Instagram : @chamo_bangi
.
Untuk dapatkan servis perkhidmatan baiki gadget Face to Face dengan Chamo Bangi boleh terus ke:
.
Chamo – Smartphone Repair Centre
(Bandar Baru Bangi)
.
No.50,Jalan 7/7A,
Bandar Baru Bangi,
43650 Bangi, Selangor.
Landmark : Sebaris Sup Urat Keting (Blok Tengah)
.
Operation Hours : 10am-9pm
(Sunday Closed)
018-988 6531(admin)
.
Anda ada masalah dengan iphone @ gadget?
Sila tanya apa2 masalah di ruang komen 😀
.
MOHON SHARE untuk warga Bangi & area berdekatan.