logo

No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi

Isnin - ahad
10am - 10pm

WhatsApp

+6018-9886531

Kedai Baiki Handphone Bangi Kajang Semenyih Nilai Putrajaya

Ditulis pada : June 1, 2018
Kedai-repair-phone-bangi

Zaman 2018 ni boleh kata semua pakai smartphone seperti iPad iPhone dan Smartphone Android. Tetapi bila rosak ramai yang nak cari Kedai Baiki Handphone Terbaik Dan Pantas di Bangi Kajang Semenyih Nilai Putrajaya.

Sekarang anda tidak perlu risau lagi kerana MRFIX Bandar Baru Bangi merupa expert repair handphone iPhone iPad di Sekitar Kajang Bangi Nilai Putrajaya. MRFIX Bandar Baru Bangi telah repair iphone dan handphone lebih dari 10,000 unit. Mempunya technician yang berpengalaman dan pakar membaiki iphone sepantas 15minit sahaja.

Kedai Repair Handphone Face to Face di Bangi, Kajang, Semenyih, Putrajaya, Nilai dan Putajaya

Temu bual salah seorang pelanggan MRFIX Bandar Baru Bangi.

“Mulanya saya cuba membuat cari di Google “Kedai Baiki Handphone Bangi ” keluar lah website www.chamobangi.com.my/repair-phone . Dari situ saya tengok memang diorang ni sangat profesional dan boleh buat servis secara face to face.

Sebelum saya pergi ke kedai MRFIX Bandar Baru Bangi, ada juga kawan-kawan saya pernah pergi ke MRFIX Bandar Baru Bangi, mereka bagitau “MRFIX Bandar Baru Bangi merupakan kedai repair phone trusted dan cepat siap dalam masa 30minit sahaja. Technician MRFIX Bandar Baru Bangi juga banyak bagi tips macam mana nak jaga bateri iphone untuk tahan lama. Kalau ko kurang yakin, ko buka Facebook diorang MRFIX Bandar Baru Bangi.

Scrool punya scrool Fb MRFIX Bandar Baru Bangi, Perghhh kagum kejap dengan mereka, bukan saja repair iPhone dan iPad sahaja mereka baiki, Smartphone berjenama “Samsung” “Oppo” “Asus” “HTC”, Bukan itu saja. Laptop dan macbook pon mereka buat. Memang Professional diorang ni.

Kerana saya amat yakin dengan MRFIX Bandar Baru Bangi, Petang tu juga sampai, masuk kedai terus duduk didepan technician muda. Technician muda dia sambil buka iPhone 7 aku yang LCD pecah berderai tu sambil berbual dengan aku, halus giler skru iPhone ni. Tidak sampai 30minit, LCD iPhone 7 aku siap ditukar dengan LCD Original. Terbaik Chamo bangi. Memang aku recommend pada member2 dan semua orang untuk repair phone di sekitar bangi kajang nilai.

Servis Yang Ditawarkan Oleh MRFIX Bandar Baru Bangi

🔧Battery replacement
🔧LCD replacement
🔧Home button replacement
🔧Camera (front/back) replacement
🔧Charging port replacement
🔧Lock (on/off) button replacement
🔧Mute/sound replacement
🔧Custom Body replacement
🔧Hardware problem
🔧Stuck Apple Logo / Restore/ Update IOS
🔧Water damage
.
.
Selain dari kepakaran repair smartphone seperti iPhone, smartphone jenama lain pun boleh temasuk yang android based phone.
.
Kalau smartphone anda screen retak, lcd problem, phone masuk air, bateri phone rosak, dan macam-macam lagi la, boleh bawa dulu ke MRFIX Bandar Baru Bangi untuk tanya mengenai servis yang mereka tawarkan. Tanya je dulu apa problem pun boleh, tak ada masalah.

Jika anda mahu dapatkan khidmat baiki smarthphone anda pada mereka boleh cuba hubungi :

MRFIX Cawangan Bangi
Telefon / WhatsApp : 018-9886531| Link WhatsApp
Facebook : MRFIX Cawangan Bangi – Smartphone Repair Face2Face
Instagram : @MrfixBangi

Alamat :
MRFIX SMARTPHONE REPAIR & SERVICE CENTRE – SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI
(Dimiliki oleh – MrFix Technologies Sdn Bhd)

No.50,Jalan 7/7A,
Bandar Baru Bangi,
43650 Bangi
Selangor Darul Ehsan
Landmark : JPJ Bangi (Blok Tengah)

Operation Hours : 10am-9pm
Google Maps: MRFIX Bandar Baru Bangi

Saya sangat mengesyorkan anda yang mana handphone ada masalah dan anda mencari Kedai Baiki Handphone Bangi , Kajang, Semenyih, Nilai dan Putrajaya, boleh terus menghubungi MRFIX Bandar Baru Bangi untuk dapatkan servis mereka.

Buat masa ini, mereka beroperasi sepenuh masa dari kedai. Bagi anda yang berminat dan mahukan perkhidmatan MRFIX Bandar Baru Bangi, boleh rujuk laman Facebook dan instagram mereka seperti tertera di atas .Kedai Baiki Handphone Bangi yang paling sempoi dah trusted 🙂

Ditulis oleh Ramzi

Kepakaran kami di MrFix adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 018-9886531 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.