logo

No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi

Isnin - ahad
10am - 10pm

WhatsApp

+6018-9886531

Kedai Repair iPhone Murah di Dengkil

Ditulis pada : August 1, 2019

Bagi anda yang menetap atau bekerja di Dengkil, mungkin agak susah untuk anda mencari kedai repair iPhone murah di Dengkil ini. Sekiranya telefon bimbit anda mengalami kerosakan seperti dimasuki air, skrin gelap, bunyi tiada dan sebagainya, tentu ini akan menjadi gangguan dan bebanan kepada anda kerana anda perlu gunakan telefon bimbit anda untuk pelbagai tugas harian anda di samping sebagai alamat komunikasi yang boleh membuatkan anda berhubung antara satu sama lain.

Bagi anda yang memang perlu mendapatkan khidmat baikpulih atau repair iPhone, terdapat satu kedai repair iPhone yang murah di Dengkil yang anda boleh kunjungi. Anda pasti akan berpuas hati dengan servis atau perkhidmatan yang diberikan sekiranya anda memilih untuk mendapatkan khidmat di kedai repair iPhone murah di Dengkil ini.

Syarikat MRFIX Bandar Baru Bangi Kedai Repair iPhone Murah Di Dengkil

Kedai MRFIX Bandar Baru Bangi merupakan satu-satunya kedai repair iPhone murah di Dengkil yang telah beroperasi sejak tahun 2016 lagi. Kedai Chamo bangi menawarkan pelbagai perkhidmatan termasuklah perkhidmatan pembaikan telefon iPhone (dari iPhone 4 hingga terkini), perkhidmatan pembaikan telefon Android (pelbagai jenama), dan juga menjual aksesori-aksesori telefon. Dengan khidmat servis baikpulih secara face-to-face dalam masa cuma 30 minit, rata-rata pelanggan telah memberikan review positif kerana sangat berpuas hati dengan perkhidmatan terbaik untuk mereka.

Cara perkhidmatan adalah secara face-to-face yang mana para pelanggan dapat melihat dan menilai dengan sendiri kerja-kerja pembaikan yang dilakukan oleh juruteknik kami. Konsep membaiki telefon pintar di depan pelanggan telefon pintar terutama untuk memberi jaminan keselamatan terhadap data adalah satu pendekatan yang cukup popular dan bertujuan untuk meningkatkan keyakinan para pelanggan kami di MRFIX Bandar Baru Bangi, kedai repair iPhone murah di Dengkil ini. Kepercayaan pelanggan yang melihat sendiri telefon pintar mereka diperbaiki yang sekali gus memberi kesan positif kepada MRFIX Bandar Baru Bangi.

Perkhidmatan Pembaikan Handphone Face-To-Face Kedai Repair iPhone Murah Di Dengkil

MRFIX Bandar Baru Bangi, kedai repair iPhone murah di Dengkil dan juga di kawasan berhampirannya telah mengamalkan konsep repair telefons secara bersemuka atau face-to-face sebagai jaminan kami untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan-pelanggan kami. Juruteknik kami akan membuat diagnostik secara percuma bersama-sama dengan pelanggan serta menyenaraikan semua peranti-peranti yang terdapat pada handphone pelanggan sebelum kerja baik pulih dibuat.

Juruteknik kami akan menyediakan senarai sebagai bukti yang mana peranti yang masih berfungsi dengan baik dan juga peranti yang rosak. Ini adalah sebagai langkah berjaga-jaga untuk melindungi kami dan juga para pelanggan kerana kami akan memastikan untuk hanya memperbaiki kerosakan yang telah dikenalpasti tanpa mengganggu peranti-peranti yang lain.

Memandangkan alat-alat ganti telefon bimbit membawa harga yang agak tinggi, kami di MRFIX Bandar Baru Bangi, kedai repair iPhone murah di Dengkil, memberi jaminan bahawa kami menggunaakn alat-alat ganti yang tulen atau original, dengan tempoh jaminan yang lebih lama. Ini adalah untuk memastikan para pelanggan dapat perkhidmatan yang terbaik dengan hasil kerja yang profesional dan cekap daripada juruteknik kami. Kami sendiri akan memastikan bahawa anda mendapat warranty atau jaminan untuk mana-mana bahagian yang perlu diganti dan kami akan pastikan untuk memberikan harga yang murah dan berpatutan dengan servis yang diberikan.

Langkah Keselamatan Untuk Telefon Bimbit Anda Kedai Repair iPhone Murah Di Dengkil

Masalah-masalah kepada telefon bimbit kadang-kala bukan sahaja disebabkan oleh peranti yang rosak, tetapi juga ia mungkin berpunci daripada perisian telefon bimbit itu sendiri yang mana ia boleh merosakkan telefon bimbit anda sekiranya anda tidak berhati-hati. Kami di MRFIX Bandar Baru Bangi, kedai repair iPhone murah di Dengkil, dapat menyelesaikan masalah sama ada dari segi perkakasan mahupun perisian. DI sini kami akan berikan sedikit tips penjagaan telefon bimbit anda dari segi perisian.

Antara tips-tips yang anda boleh ikuti adalah seperti berikut:

Gunakan Kod Laluan

Samada anda pengguna Android ataupun iPhone, anda boleh melindungi akses ke peranti anda dengan menambah kod laluan ataupun corak kunci untuk Android. Segala maklumat sulit anda dapat dilindungi sekiranya anda menggunakan kod laluan di setiap aplikasi yang menyimpan maklumat peribadi.

Elakkan Jailbreaking Ataupun Rooting Telefon Pintar Anda

Sekiranya anda tahu tujuan anda jailbreak dan rooting telefon anda untuk memudahkan anda, anda boleh teruskan root telefon anda itu. Sekiranya tidak, anda harus berhenti melakukan perkara ini, ini kerana ia bukan sahaja merosakkan telefon anda malah anda juga tidak boleh mengemas kini OS anda dihari kemudian.

Berhati-hati Dengan Aplikasi Yang Anda Pasang

Terutama sekali kepada pengguna Android, Google telah membuang hampir 50 000 aplikasi yang mengandungi malware. Aplikasi ini akan mencuri data anda dan merosakkan telefon anda.

Back Up Data Anda

Tips ini sangat bagus sekiranya anda kehilangan telefon anda atau anda tidak boleh menggunakan telefon anda lagi. Anda boleh mendapatkan semua maklumat anda semula sekiranya data anda telah di back up.

Sekiranya anda mempunyai masalah dengan telefon bimbit anda, jangan tunggu-tunggu, datanglah ke MRFIX Bandar Baru Bangi untuk konsultasi percuma di kedai repair iPhone murah di Dengkil ini.

Dapatkan Perkhidmatan Baik Pulih Telefon Di MRFIX Bandar Baru Bangi Kedai Repair iPhone Murah Di Dengkil

Sekiranya anda ingin mendapatkan khidmat repair iPhone atau handphone lain, ataupun anda ingin mendapatkan handphone baru, segeralah ke MRFIX Bandar Baru Bangi, kedai repair iPhone murah di Dengkil dan kawasan berhampirannya. Anda pasti akan berpuashati dengan layanan dan perkhidmatan yang diberikan oleh staf kami. Datanglah sekarang!

logo-mrfix-bangi-label-outline

MRFIX Bandar Baru Bangi
Hotline : Tekan untuk telefon (018-9886531) | Tekan untuk WhatsApp
Alamat :
No. 50 Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor.
Landmark :
Sebaris Sub Urat Keting (Blok Tengah)
Website : http://repairiphonebangi.com.my

Ditulis oleh Lan MrFix Bangi

Kepakaran kami di MrFix adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain Рlain. Sila hubungi 018-9886531 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.