logo

No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi

Isnin - ahad
10am - 10pm

WhatsApp

+6018-9886531

Kedai Repair iPhone Murah Di Putrajaya

Ditulis pada : August 9, 2019
repair phone secara drop off

Anda penghuni di Putrajaya dan sedang menghadapi masalah untuk mencari kedai repair iPhone murah di Putrajaya? Mungkin anda tercari-cari kedai yang sesuai untuk membaik pulih telefon bimbit anda. Di Putrajaya kawasannya luas dan anda mungkin menghadapi kesukaran untuk mendapatkan tempat yang paling seauai untuk anda mengantar telefon bimbit anda untuk dibaik pulih.

Walau secermat mana pun kita menjaga barang-barang kita, terutama sekali handphone kita tidak kira jenama iPhone atau Android, lambat laun mesti akan terjadi masalah seperti terjatuh, skrin retak, bateri cepat habis, speaker tak berbunyi, terkena air dan sebagainya. Pastinya ini menjadi satu masalah kerana telefon bimbit semakin lama dianggap sebagai satu keperluan asas hidup dan merupakan alat untuk kita berhubung secara langsung antara satu sama lain. Jadi, kalau telefon bimbit anda rosak, anda sudah pasti ingin membaikinya dengan secepat yang mungkin. Persoalan sekarang adalah di manakah kedai repair iPhone Murah di Putrajaya yang anda boleh pergi untuk mendapatkan servis baik pulih bagi telefon bimbit anda?

Memperkenalkan Kedai Repair iPhone MRFIX Bandar Baru Bangi Kedai Repair iPhone Murah Di Putrajaya

Kami memperkenalkan Chamo Bangi, sebuah kedai reapi iPhone murah di Putrajaya yang mana anda boleh mendapatkan khidmat baik pulih iPhone anda di sana. Bukan itu sahaja, sekiranya anda menggunakan handphone Android yang juga menghadapi masalah seperti skrin pecah, skrin retak, butang-butang tidak berfungsi, bateri mengelembung, handphone tidak boleh dicas dan sebagainya, anda juga boleh membawa handphone anda ke MRFIX Bandar Baru Bangi untuk dibaiki.

pakar repair laptop di bangi ukm

Kedai MRFIX Bandar Baru Bangi, kedai repair iPhone murah di Putrajaya, terdiri daripada barisan-barisan staf dan juruteknik yang berpengalaman, profesional dan mesra, dan seharusnya tidak perlu risau kerana handphone anda akan diuruskan dengan begitu baik sekali oleh mereka. Staf MRFIX Bandar Baru Bangi akan melihat handphone anda dan akan membuat penilaian secara percuma tentang apakah masalah yang dihadapi oleh telefon bimbit anda sebelum kerja-kerja membaikpulih iPhone atau phone Android anda dilaksanakan. Mereka juga akan memaklumkan kos dan kerja-kerja yang dilaksanakan yang mana pada kebiasaannya kos baik pulih tersebut adalah sangat murah, berpatutan dan berbaloi.

Servis Yang Ditawarkan Oleh MRFIX Bandar Baru Bangi Kedai Repair iPhone Murah Di Putrajaya

Berikut adalah antara servis-servis yang dilakukan oleh juruteknik-juruteknik dan staf-staf di MRFIX Bandar Baru Bangi, kedai repair iPhone murah di Putrajaya. Tambahan pula, pada kebiasaannya mereka akan melakukan kerja baik pulih telefon bimbit anda secara bersemua atau face-to-face supaya anda boleh melihat dan menilai dengan sendiri kualiti dan mutu kerja yang ditunjukkan oleh staf-staf MRFIX Bandar Baru Bangi.

Antara kerja-kerja baik pulih yang dilaksanakan oleh staf MRFIX Bandar Baru Bangi, kedai repair iPhone murah di Putrajaya adalah seperti berikut:

 • Menggantikan skrin LCD atau digitizer bagi masalah skrin retak, skrin pecah, skrin tidak responsif / bertindakbalas dan sebagainya
 • Menggantikan bateri iPhone atau Android yang sudah lama, tidak boleh mengecas, atau bateri yang kembung
 • Menyemak serta membaiki iPhone atau Android yang dimasuki air. Ini biasanya terjadi kepada telefon-telefon bimbit yang lama atau mempunyai spesifikasi yang rendah, kerana handphone yang mempunyai spesifikasi tinggi seperti iPhone X ke atas, Samsung Galaxy S10 dan sebagainya mempunyai rating kalis air yang tinggi membolehkan ia dilindungi daripada terkena air pada bahagian dalam handphone.
 • Menyemak serta membaiki motherboard untuk iPhone atau Android, kemungkinan terjadi apabila handphone terjatuh secara tidak sengaja dan kuasa hentakan memyebabkan litar atau komponen dalam handphone tersebut rosak.
 • Membetulkan atau menggantikan port mengecas USB atau USB charging port. Bagi handphone yang mengalami kesukaran untuk mengecas, bolehlah hantar ke MRFIX Bandar Baru Bangi untuk membaiki atau menggantikan bahagian tersebut
 • Kerosakan-kerosakan lain seperti butang Home tidak berfungsi, Touch ID tidak berfungsi, suis volume atau suara tidak berfungsi, suis Power tidak berfungsi, dan sebagainya.

Jaminan Kualiti Oleh MRFIX Bandar Baru Bangi Kedai Repair iPhone Murah Di Putrajaya

Kami di MRFIX Bandar Baru Bangi, kedai repair iPhone murah di Putrajaya amat bangga dengan percapaian kami pada setakat ini yangmana semakin ramai pengunjung yang mendapatkan khidmat repair atau baik pulih handphone mereka dengan kami. Anda akan mendapat layanan yang mesra dan profesional oleh juruteknik-juruteknik serta staf-staf kami di MRFIX Bandar Baru Bangi. Setiap alat ganti atau parts yang digunakan untuk membaik pulih handphone anda adalah merupakan alat ganti yang tulen atau original di samping kami memberikan tempoh jaminan atau warranty yang lebih lama.

testimoni repair phone face2face bangi

Secara puratanya, ramai pengunjung MRFIX Bandar Baru Bangi, kedai repait iPhone murah di Putrajaya, telah berkongsi bersama pengalaman mereka semasa berada di MRFIX Bandar Baru Bangi untuk mendapatkan khidmat repair iPhone di kedai repair iPhone murah di Putrajaya ini, dan secara amnya mereka amat berpuas hati dengan layanan yang diberikan oleh staf kami. Ada juga yang recommend servis dan perkhidmatan kami melalui media sosial. Kami amat berterima kasih kepada pelanggan-pelanggan yang sesantiasa menyokong kami di MRFIX Bandar Baru Bangi ini.

Dapatkan Khidmat Baikpulih Handphone Di Kedai Repair iPhone Murah di Putrajaya

Kunjungi kami atau hubungi kami untuk tetapkan temujanji dengan MRFIX Bandar Baru Bangi dan kami akan pastikan bahawa iPhone atau Andriod anda akan dibaik pulih dengan sebaik-baiknya. Anda pasti akan berpuas hati dengan servis kami. Kunjungi kami sekarang! Anda boleh rujuk kepada maklumat serta details syarikat ini di bawah.

MRFIX Bandar Baru Bangi
Hotline :Tekan untuk telefon (018-9886531) | Tekan untuk WhatsApp
Alamat :
No. 50 Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor.
Landmark :
Sebaris Sub Urat Keting (Blok Tengah)

Ditulis oleh Lan MrFix Bangi

Kepakaran kami di MrFix adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain Рlain. Sila hubungi 018-9886531 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

1 Comment

 1. nikhazama

  salam nk tnye klu repair LCD telefon realme 5i bpe ye

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published.