Adakah anda mempunyai masalah dengan iPhone anda? Bateri iPhone anda cepat habis atau iPhone anda langsung tidak boleh dicas? Ataupun terdapat masalah dengan kamera iPhone anda? Atau adakan iPhone anda retak atau pecah pada skrin dan anda perlu perbaikinya? Dimanakah anda boleh mendapat kedai repair iPhone murah terutama sekali apabila anda berada di kawasan Salak Tinggi?

Antara kerosakan-kerosakan yang boleh dialami oleh iPhone yang biasa kita dengari termasuklah kerosakan air (water damage), LCD atau skrin pecah, atau telefon yang tidak berfungsi yang berpunca dari motherboard yang rosak. Terdapat juga masalah-masalah lain seperti Home button yang tidak berfungsi, Touch ID yang tidak berfungsi, dan macam-macam lagi.

Kami akan memperkenalkan salah satu kedai repair iPhone murah di Salak Tinggi yang mana anda boleh kunjungi untuk membaikpulih iPhone anda. Tidak kira apa jua masalah yang dihadapi oleh iPhone anda, anda akan pasti untuk mendapat servis yang dikehendaki dengan harga yang murah dan berpatutuan. Mari kita kenali kedai repair iPhone Murah di Salak Tinggi ini.

Selamat Datang Ke Chamo Bangi Kedai Repair iPhone Murah Di Salak TInggi

Chamo Bangi adalah satu-satunya kedai repair iPhone murah di Salak Tinggi yang mana anda boleh mengunjungi kedai ini untuk membaik pulih iPhone anda. Kedai repair iPhone Chamo Bangi ini menyediakan pelbagai perkhidmatan membaik pulih iPhone seperti menggantikan skrin LCD / digitizer yang pecah atau rosak, menyemak atau memeriksa iPhone anda untuk apa-apa masalah dalaman seperti water damage (kerosakan air), kerosakan pada motherboard, speaker atau mikrofon yang tidak kedengaran, touch screen yang tidak responsive, home button atau suis-suis lain seperti power button, volume button yang tidak berfungsi, dan sebagainya.

Chamo Bangi, kedai repair iPhone murah di Salak Tinggi membuat servis membaiki handphone dengan cepat dan selamat. Dalam kebanyakan kes membaikpulih atau repair iPhone, jurukteknik-juruteknik yang berkemahiran ini akan dapat memperbaiki iPhone anda dalam masa beberapa minit sahaja, dan bagi kebanyakan kes, handphone anda akan siap baik pulih dalam jangka maa 30 minit atau kurang. Begitu pantas, bukan!

Servis Yang Ditawarkan Oleh Chamo Bangi Kedai repair iPhone Murah Di Salak Tinggi

Pelbagai servis-servis yang ditawarkan oleh Chamo Bangi, kedai repair iPhone murah di Salak Tinggi ini. Bagi pelanggan-pelanggan Chamo Bangi yang datang untuk membaik pulih telefon bimbit, servis akan dilakukan secara bersemuka atau face-to-face untuk memastikan bahawa pelanggan-pelanggan dapat melihat hasil kerja oleh juruteknik-juruteknik kami. Pada kebiasaannya servis atau repair iPhone mengambil masa dalam lingkungan 30 minit.

Chamo Bangi akan memastikan bahawa alat-alat ganti (spare parts) yang digunakan adalah original dengan jaminan warranty yang lama. Chamo Bangi juga akan memberikan harga yang terbaik dan layanan secara professional. Juruteknik Chamo Bangi akan memastikan bahawa anda berpuas hati dengan servis dan perkhidmatan yang diberikan.

Antara masalah-masalah kerosakan iPhone yang biasa dihadapi oleh para pelanggan adalah seperti berikut:

 • LCD pecah atau retak
 • LCD tidak berfungsi / tidak responsif
 • Telefon bimbit dimasuki air / water damage
 • Power button tidak berfungsi
 • Home button tidak berfungsi
 • Touch ID tidak berfungsi
 • Volume button tidak berfungsi
 • Silent atau mute switch tidak berfungsi
 • Kamera dan flash tidak berfungsi
 • Kerosakan lain seperti motherboard problem
 • Bateri mengelembung atau tidak boleh simpan cas
 • Bateri tidak dapat dicas
 • Headphone jack tidak berfungsi (tidak boleh gunakan headphone)
 • Dan lain-lain lagi.

Testimoni Pelanggan-Pelanggan Chamo Bangi Kedai Repair iPhone Murah Di Salak Tinggi

Berikut adalah sebahagian daripada pelanggan-pelanggan Chamo Bangi, kedai repair iPhone murah di Salak Tinggi. Secara keseluruhannya pelanggan-pelanggan Chamo Bangi amat suka dengan servis serta layanan yang diberikan oleh juruteknik-juruteknik Chamo Bangi yang mesra, cekap dan profesional. Anda hanya perlu melihat gambar-gambar serta testimoni-testimoni berikut untuk mengetahui bahawa mereka amat berpuas hati dengan servis dan perkhidmatan yang diberikan.

Berikut adalah sebahagian daripada gambar-gambar sebahagian daripada pelanggan kami yang telah mendapat servis di Chamo Bangi, kedai repair iPhone murah di Salak Tinggi. Harga yang murah lagi berpatutan dengan layanan mesra adalah janji Chamo Bangi kepada pelanggan-pelanggan yang datang untuk membaik pulih iPhone mereka.

Datanglah ke Chamo Bangi Kedai Repair iPhone Murah Di Salak Tinggi

Sekiranya anda berada di Salak Tinggi atau di kawasan berhampiran dan anda ingin pergi mencari kedai repair iPhone murah di Salak Tinggi, anda tidak perlu mencari-cari lagi. Datanglah ke Chamo Bangi di mana anda akan diberi layanan dan mesra dan professional sementara juruteknik-juruteknik Chamo Bangi membaiki iPhone anda. Tidak kira apa jua masalah atau kerosakan yang dihadapi oleh iPhone anda, anda akan terjamin bahawa Chamo Bangi akan memberikan perkihdmatan yang terbaik dan harga yang berpatutan.

Sekiranya anda tidak tahu apakah punca kerosakan iPhone anda, anda boleh datang ke Chamo Bangi untuk mendapatkan pemeriksaan telefon bimbit iPhone anda secara percuma. Chamo Bangi hanya akan memberikan caj atau kos pembaikan setelah mereka mengetahui punca masalah iPhone anda.

Kunjungi kami atau hubungi kami untuk tetapkan temujanji dengan Chamo Bangi dan kami akan pastikan bahawa iPhone anda akan dibaik pulih dengan sebaik-baiknya. Anda pasti akan berpuas hati dengan servis kami. Kunjungi kami sekarang! Anda boleh rujuk kepada maklumat serta details syarikat ini di bawah.

Chamo Bangi
Hotline :Tekan untuk telefon (018-9886531) | Tekan untuk WhatsApp
Alamat :
No. 50 Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor.
Landmark :
Sebaris Sub Urat Keting (Blok Tengah)
Website : http://repairiphonebangi.com.my