logo

No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi

Isnin - ahad
10am - 10pm

WhatsApp

+6018-9886531

List Smartphone Tahun 2020

Ditulis pada : August 22, 2020

Smartphone atau telefon pintar adalah sangat penting untuk masa kini kerana ia bukan sahaja penting untuk komunikasi, tetapi hiburan danjuga peranti kawalan rumah pintar. Kami disini terus mengemas kini smartphone yang terbaik untuk tahun 2020.

Antara Smartphone yang terbaik pada tahun ini adalah;

The OnePlus 8 and OnePlus 8 Pro launch in China with significantly …

OnePlus 8Pro
OnePlus telah beralih dari pengeluar bajet untuk bersaing dengan jenama kelas atas. Komponen dalaman berkualiti tinggi memberikan kelajuan Android yang hebat, dengan 5G bagi mereka yang mencari sambungan generasi seterusnya juga.

Samsung gives Galaxy S20+ 'Jennie Red' color in Korea - 9to5Google

Samsung Galaxy S20+
sebagai salah satu telefon terbaik antara Samsung. Ia mempunyai banyak daya, prestasi bateri yang baik dan paparan yang hebat. Terdapat 5G untuk penyambungan – yang menjadikan telefon ini sedikit lebih mahal – dan juga kamera telefon ini tidak kurang hebatnya.

Introducing the Samsung Galaxy S20: Change the Way You Experience …

Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy S20 tidak jauh berbeza dari S20 + cuma hanya dalam pakej yang sedikit lebih kecil. Ini bermakna ia tetap menawarkan paparan hebat, banyak tenaga dan hayat bateri yang baik – tetapi ia juga ditingkatkan dengan menawarkan model 4G sahaja, yang bermaksud harganya sedikit lebih rendah daripada beberapa pesaing 5G dalam senarai ini.

Apple iPhone 11 Pro (256GB) - Gold: Amazon.in

Apple iPhone 11 Pro
Apple membuat beberapa perubahan ketika memperkenalkan rangkaian telefon 2019, bergerak untuk mengatasi saingan yang melarikan diri dengan prestasi kamera. IPhone 11 Pro mempunyai tiga kamera, memperkenalkan sudut lebar untuk pertama kalinya.

Camera Oppo Find the X2-Pro, you Can Mark the guests Breathtaking …

Oppo Find X20 Pro
Oppo secara progresif meningkatkan peranti dan menambah daya tarikan, dengan Find X2 Pro yang paling berjaya setakat ini. Terdapat banyak tenaga dan paparan yang sangat hebat, diakhiri dengan pengalaman kamera yang hebat.

OnePlus Nord finally revealed and it comes at a very cheap price

OnePlus Nord
OnePlus Nord adalah sebahagian daripada generasi baru peranti Qualcomm Snapdragon 765, yang menawarkan 5G pada harga pertengahan. Terdapat beberapa potongan untuk menyesuaikan kedudukan jarak pertengahan baru ini, tetapi kompromi sangat sedikit.

Google Pixel 4a renders showcase the upcoming smartphone's design …

Google Pixel 4a
Google Pixel 4a adalah peranti jarak jauh, harga berpatutan dan membuat beberapa potongan agar sesuai dengan kedudukannya. Ini bermakna anda mempunyai paparan yang lebih kecil dan badan plastik, dengan mid-range Snapdragon 730 hardware.

Xiaomi Mi Note 10 Lite 8GB/128GB | Price & Specs in Kenya | Mobile …

Xiaomi Mi 10 Lite
Mi 10 Lite adalah dari telefon jenis Snapdragon 765, maka ia merupakan telefon yang berbaloi dengan harganya, sambil menawarkan 5G dan prestasi yang hampir dengan telefon utama.

Motorola Releases G8 Power Lite with Extra Long Battery Life …

Moto G8 Power
ini adalah merupakan telefon termurah dalam senarai dan kedudukan terendah dari segi spesifikasi, Moto G8 Power memperoleh tempatnya melalui satu kelebihan penting, iaitu mempunyai jangka hayat bateri yang pakling lama berbanding telefon lain. Itu bukan hanya datang ke kapasiti besar, tetapi kecekapan komponen yang digunakan Motorola.

Ditulis oleh Farah

Kepakaran kami di MrFix adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 018-9886531 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.