logo

No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi

Isnin - ahad
10am - 10pm

WhatsApp

+6018-9886531

Masalah Bateri Kembung

Ditulis pada : April 20, 2020
masalah bateri kembung

Assalamualaikum, pada kali ini, saya akan berkongsi berkenaan masalah yang sering berlaku pada para pelanggan yang berkunjung ke kedai kami. Kebanyakan bateri yang kembung tersebut berlaku disebabkan oleh Penggunaan pengecas secara berlebihan. Sebelum itu, saya kongsikan yang selanjutnya dibawah, Semoga ianya bermanfaat buat kita semua.

tukar bateri iphone kembung

Masalah bateri kembung sering terjadi kepada semua jenis pengguna smartphone. Bateri kembung menandakan amaran bahawa bateri anda sudah rosak dan perlu diganti dengan bateri yang baru. Anda seharusnya segera menggantikan kepada bateri yang baru agar tidak mengundang perkara yang tidak diingini seperti boleh mengundang keletupan. Sangat merbahaya ! Oleh itu anda disarankan agar segera menukar kepada bateri yang baru.

sekiranya anda mengalami masalah terhadap bateri smartphone anda  seperti gambar di atas, anda boleh terus menghubungi nombor kami di nombor 0189886531.

Antara tips yang boleh kami kongsikan adalah;

Dilarang mengecas secara berlebihan kerana ianya boleh mengakibatkan bateri kembung

Lokasi kami : https://goo.gl/maps/knY18uE2zUKCf7LS8

No.50,Jalan 7/7A,

Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi Selangor Darul Ehsan
Landmark : JPJ Bangi (Blok Tengah)

Operation Hours : 10am-9pm

Ditulis oleh Farah

Kepakaran kami di MrFix adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain Рlain. Sila hubungi 018-9886531 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.