logo

No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi

Isnin - ahad
10am - 10pm

WhatsApp

+6018-9886531

Penukaran Plug In Huawei

Ditulis pada : April 18, 2020

Plug in atau nama lainnya ialah charger port ini merupakan antara kerosakan yang dihadapi oleh para pelanggan kami apabila berkunjung ke tempat kami. Oleh hal yang demikian, kami akan kongsikan tips untuk mengelakkan Charger Port daripada rosak.

  • Elakkan penggunaan telefon pintar semasa sedang mengecas telefon pintar anda.

Apabila kita menggunakan charger port ketika mengecas, ia akan membuat charger port itu menjadi longgar dan lama kelamaan charging contact point nye akan tidak bersentuhan dan charge tidak masuk. Jadi apabila keaadan seperti ini belaku, mulalah kita cuba untuk membengkokkan cable charging itu dengan harapan contact pointnya akan bersentuhan dan membolehkan ia untuk dicas, Kesannya, charger port itu akan membengkok sekali dengan board.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau ingin membaik pulih telefon pintar anda, anda boleh terus menghubungi kami di nombor 0189886531.

Anda juga boleh terus ke lokasi kami;

Lokasi kami : https://goo.gl/maps/knY18uE2zUKCf7LS8

No.50,Jalan 7/7A,

Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi Selangor Darul Ehsan
Landmark : JPJ Bangi (Blok Tengah)

Operation Hours : 10am-9pm

Ditulis oleh Farah

Kepakaran kami di MrFix adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain Рlain. Sila hubungi 018-9886531 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.