logo

No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi

Isnin - ahad
10am - 10pm

WhatsApp

+6018-9886531

Vivo Memberikan Hand Sanitizer secara percuma

Ditulis pada : March 23, 2020

Berikutan dengan kes virus Corona, pihak Vivo menjalankan tanggungjawab sebagai langkah berjaga-jaga untuk mengelakkan penyebaran virus tersebut. Jenama Peranti Vivo, ia merupakan antara jenama yang menengahkan kapasiti bateri yang besar dengan harga yang mampu milik.

Pemberian hand sanitizer secara percuma

Orang awam telah mendapatkan hand sanitizer tersebut di kawasan seperti dinyatakan di bawah. Pemberian hand sanitizer dijalankan pada 15 Mac lalu, dari pukul 2 PM sehingga 3 PM di beberapa lokasi yang dipilih seperti berikut.

1. Mid Valley, Kuala Lumpur 
2. Sunway Pyramid, Selangor 
3. Queensbay Mall, Penang 
4. Aeon Tebrau City, Johor

Walaubagaimanapun, pemberian Hand Sanitizer secara percuma ini turut bergantung kepada jumlah stok yang masih ada. Admin turut menyokong inisiatif yang di lakukan oleh pihak Berjenama Vivo dalam membantu memberhentikan penyebaran virus Corona atau lebih dikenali sebagai #Covid19 ini.

Ditulis oleh Farah

Kepakaran kami di MrFix adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain Рlain. Sila hubungi 018-9886531 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.