logo

No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi

Isnin - ahad
10am - 10pm

WhatsApp

+6018-9886531

Antivirus Terbaik 2020 untuk PC dan Laptop

Ditulis pada : September 24, 2020
antivirus komputer terbaik

Kaspersky Total Security adalah salah satu antivirus terbaik yang memberikan keselamatan tahap tinggi dan sukar untuk menembusi virus.

Perisian keselamatan ini menawarkan perlindungan dan pengimbasan pantas, salah satu yang paling berkesan seumpamanya di pasaran.

Ini juga merangkumi ciri lengkap, seperti pengurusan kata laluan, pengesahan dua faktor, dan banyak lagi ciri lain yang memastikan keselamatan peranti.

Kaspersky sendiri telah dihormati sebagai syarikat keselamatan siber multinasional yang diberi kepercayaan membasmi virus komputer yang berbahaya.

McAfee Total Protection antivirus terbaik
yang dilengkapi dengan ciri-ciri lengkap yang memastikan antara muka yang selamat, mesra dan selesa untuk digunakan.

Total Protection dari McAfee diklaim ringan kerana dapat mengekalkan prestasi PC secara optimum berkat teknologi Threat berasaskan Cloud.

Antivirus ini juga dapat meningkatkan pengguna dalam menjelajah dunia maya, kerana dilengkapi dengan penyekat iklan untuk mengurangkan iklan pop-up yang mengganggu.


ESET Smart Security Premium
Ciri terbaik yang disertakan dalam ESET Smart Security Premium adalah teknologi penyulitan data

Teknologi penyulitan ini akan merahsiakan fail dan media. Serta melindungi semua data pada komputer riba jika pada bila-bila masa ia hilang atau dicuri.

Dengan satu lesen, pengguna masih dapat menikmati perkhidmatan berbilang platform. Sama ada menggunakan komputer riba dengan sistem operasi Windows, Mac, Android atau Linux.

Perisian ini juga melindungi transaksi pembayaran maksimum dan identiti pengguna.

Ditulis oleh Farah

Kepakaran kami di MrFix adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain Рlain. Sila hubungi 018-9886531 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.