logo

No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi

Isnin - ahad
10am - 10pm

WhatsApp

+6018-9886531

Handphone Original Secondhand Yang Boleh Anda Perolehi

Ditulis pada : March 7, 2020

Kepada anda yang sedang mencari telefon pintar yang mempunyai spesikasi hebat. Kami di MRFIX Bandar Baru Bangi ada penyelesaiannya terhadap masalah anda. Kami baru sahaja restock Sony Xperia XZ. Telefon pintar Sony Xperia ini cukup untuk para penggemar games dan kaki selfie. Orang sekeliling Bangi boleh juga mencari iPhone murah di MRFIX Bandar Baru Bangi. Telefon murah dan perkhidmatan servis membaik pulih professional hanya boleh didapatkan di MRFIX Bandar Baru Bangi.

Image result for sony xperia  xz

Untuk Bahagian Processor,  ia turut menggunakan Processor flagship. Ia Mengandalkan Chipset dari Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820 Quad-core (2×2.15 GHz Kryo & 2×1.6 GHz Kryo). Serta digandingkan dengan GPU Adreno 530. RAM SONY XPERIA XZ turut dibekalkan RAM Sebesar 3 GB, Untuk penggunaan bermain Game HD Ataupun Multitasking, anda tidak Ada masalah sama sekali.

Foto berkenaan games dimainkan dengan menggunakan Sony Xperia XZ

Untuk camera , Sony Xperia XZ dibekalkan dengan kamera utama sebesar 23 Mega Pixel , manakala, untuk kamera berswafoto sebesar 13 Mega Pixel, dengan adanya kamera depan sebesar 13 Mega Pixel ini, hasil swafoto anda Selain itu juga, kamera belakang turut dibekalkan Aperture 2.0 untuk kamera belakang dengan features Laser Auto Focus, LED Flash,EIS (Electronic Image Stabilization) yang bertujuan untuk menstabilkan gambar saat kita merakam video agar gambarnya tidak bergoyang. Hasilnya, gambar dan video yang telah dirakam oleh Sony Xperia XZ berkualiti. Hasilnya sangat bagus, jernih, berwarna dan terang.

Antara features lain ialah, Sony Xperia ini didatangi dengan bateri non removable sebesar 2900 mAh , dengan adanya bateri sebesar 2900mAh ini, penggunaannya mampu bertahan selama 1 hari (bergantung terhadap penggunaanya). Selain itu, ia juga mempunyai dua sim yang menyokong 4G. Selain itu, ia turut didatangi dengan penyokongan fungsi Fast Charging . Selain itu, telefon pintar ini juga turut anti air. Ia boleh bertahan kedalaman 1.5 meter di dalam paras air. Tambahan pula, telefon pintar ini turut mempunyai pengimbasan cap jari (fingerprint scanner). Pengimbasan cap jari yang berada di sudut kanan bahagian button on/off skrin ini juga antara yang terpantas.

Jika anda sedang mencari telefon pintar budget rendah tetapi spesifikasi hebat, anda boleh terus dapatkan di kedai kami, iaitu MRFIX Bandar Baru Bangi. Sebarang pertanyaan boleh terus hubungi di nombor 018 988 6531. Kami turut menjual telefon original secondhand berjenama seperti Asus dan iPhone. MRFIX Bandar Baru Bangi, murah dan professional.

Sebarang pertanyaan boleh terus datang ke kedai kami, MRFIX Cawangan Bangi.

SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI

No.50,Jalan 7/7A,
Bandar Baru Bangi,
43650 Bangi
Selangor Darul Ehsan
Landmark : JPJ Bangi (Blok Tengah)
Operation Hours : 10am-9pm

Ditulis oleh Farah

Kepakaran kami di MrFix adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 018-9886531 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.