logo

No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi

Isnin - ahad
10am - 10pm

WhatsApp

+6018-9886531

Kedai Repair iPhone Murah Di Kajang

Ditulis pada : August 3, 2019

Alamak… iPhone awak dimasuki air ke? Tak boleh hidup? IPhone awak pula… jatuh, pecah skrin? Memang agak merungsingkan sekiranya iPhone yang kita pakai tiba-tiba rosak, kadangkala di atas kecuaian kita sendiri, kadangkala juga secara tidak sengaja. Akan datang pada suatu ketika yang mana telefon pintar iPhone anda mempunyai masalah seperti skrin gelap, camera tidak berfungsi, speaker tak berfungsi, Touch ID tak berfungsi, dan sebagainya.

Adakah anda tinggal di Kajang atau di kawasan berhampiran? Ataupun anda bekerja di kawasan sekitaran Kajang? Anda pasti akan suka sekirannya anda tahu bahawa terdapat satu kedai repair iPhone murah di Kajang yang mana anda boleh menghantar iPhone anda untuk dibaiki. Kita akan memperkenalkan syarikat yang dapat membaik pulih iPhone anda dengan harga yang murah dan berpatutan dan servis yang cekap dan ramah mesra.

Mempekenalkan MRFIX Bandar Baru Bangi – Kedai Repair iPhone Yang Murah Di Kajang

Anda boleh berkunjung ke kedai repair iPhone murah di Kajang iaitu di MRFIX Bandar Baru Bangi. MRFIX Bandar Baru Bangi telah beroperasi sejak tahun 2016 lagi dan sehingga kini ia menjadi pilihan ramai bagi mereka yang ingin membaik pulih iPhone mereka yang rosak. Bukan itu sahaja, mereka bukan sahaja membaik pulih telefon bimbit iPhone, malah mereka juga boleh membaik pulih telefon bimbit menggunakan sistem Android juga, seperti Samsung, Huawei, Oppo, Vivo, Asus dan sebagainya.

Kedai MRFIX Bandar Baru Bangi bertempat di Bandar Baru Bangi iaitu hanya berdekatan dengan kawasan bandar Kajang atau kawasan yang berhampirannya. MRFIX Bandar Baru Bangi mempunyai staf-staf yang pakar dalam bidang telekomunikasi terutama sekali dalam pembaikpulihan handphone atau telefon bimbit anda. Adalah menjadi misi MRFIX Bandar Baru Bangi untuk memberikan servis yang profesional, khidmat pelanggan yang mesra, cara kerja yang tersusun dan memberikan yang terbaik kepada para pelanggan MRFIX Bandar Baru Bangi, kedai repair iPhone murah di Kajang.

Apakah Kerosakan Yang Boleh Diperbaiki Di Kedai Repair iPhone Murah Di Kajang

Terdapat pelbagai masalah-masalah ataupun kerosakan-kerosakan yang boleh berlaku pada mana-mana telefon bimbit tidak kira sama ada ia adalah telefon bimbit iPhone atau Android. Selalunya kerosakan telefon bimbit berlaku di luar jangka dan akan menjadi masalah serta menyulitkan kita untuk berhubung dengan sesiapa sahaja atau ingin menggunakan fitur-fitur seperti kamera, speakers, touchscreen dan sebagainya. Dengan MRFIX Bandar Baru Bangi, kedai repair iPhone murah di Kajang, insya allah segala masalah yang berkaitan dengan iPhone atau Android dapat diperbaiki. Anda boleh membawa telefon bimbit anda untuk pemeriksaan secara percuma sebelum pihak staf kami akan menasihatkan apakah kerja baik pulih yang akan dilaksanakan beserta kosnya.

Secara amnya, antara masalah-masalah atau kerosakan-kerosakan yang boleh didapati oleh telefon bimbit iPhone atau Android termasuklah perkara-pekara berikut:

  • Masalah kerosakan akibat masuk air atau water damage
  • Masalah skrin retak atau pecah yang memerlukan penggantian
  • Menukar bateri untuk iPhone dan Android
  • Menyemak dan memperbetulkan kegagalan sistem pengoperasian telefon bimbit
  • Membaiki kerosakan para port USB atau port Lightning
  • Membaiki kerosakan bukan sahaja untuk telefon bimbit tetapi juga untuk ipad dan tablet

Jaminan Kualiti Dan Servis MRFIX Bandar Baru Bangi Kedai Repair iPhone Murah Di Kajang

Di MRFIX Bandar Baru Bangi, salah satu kedai repair iPhone murah di Kajang, anda tidak perlu risau kerana staf-staf kami berkomited untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik serta harga yang murah dan berpatutuan. Kami menggunakan barang-barang gantian yang tulen dah 100% original, dan juga kami memberi tempoh warranty yang lama sekiranya ada apa-apa masalah, tetapi keadaan ini jarang sekali berlaku. Di samping itu juga, anda juga boleh melihat staf-staf kami melaksanakan kerja baik pulih telefon bimbit anda secara face-to-face.

Bagi kes-kes yang boleh diperbaiki secara bersemuka, anda tidak perlu tunggu lama untuk menunggu. Pada kebiasaanya untuk masalah skrin retak atau pecah yang perlukan replacement atau gantian, telefon bimbit anda akan dapat dibaik pulih dalam hanya 30 minit sahaja! Pasti anda akan berpuas hati apabila anda ke MRFIX Bandar Baru Bangi untuk mendapatkan khidmat dari kedai repair iPhone murah di Kajang ini.

Testimoni Dari Para Pelanggan MRFIX Bandar Baru Bangi Kedai Repair iPhone Murah Di Kajang

Lihatlan dengan sendiri para pelanggan MRFIX Bandar Baru Bangi yang telah mendapatkan khidmat baik pulih teldfon bimbit mereka. Mereka amat berpuashsti dengan servis yang diberikan yang cukup tip top. Kami di MRFIX Bandar Baru Bangi amat yakin denga tahap profesionalisme staf-staf kami dalam memantu para pelanggan kami dalam memperbaiki telefon bimbit anda dengan sempurna.

Datanglah ke MRFIX Bandar Baru Bangi Kedai Repair iPhone Murah Di Kajang

Anda mungkin akan tanya diri anda sendiri, kenapa saya perlu bawa telefon bimbit saya yang rosak ke MRFIX Bandar Baru Bangi? MRFIX Bandar Baru Bangi adalah merupakan one stop center untuk baiki telefon bimbit anda, sama ada iPhone atau Android. Tukar skrin akan mengambil masa selama hanya 30 minit sahaja, dan staf-staf MRFIX Bandar Baru Bangi akan memastikan bahawa mereka mengunakan bahan ganti yang original dan berkualiti. Tambahan pula, setiap servis yang lengkap didatangi dengan jaminan atau warranty supaya anda boleh kembali ke MRFIX Bandar Baru Bangi sekiranya masih terdapat masalah pada telefon bimbit anda sungguhpun anda telah membaikinya. Kami di MRFIX Bandar Baru Bangi akan memastikan bahawa pelanggan-pelanggan kami akan mendapat layanan dan mesra dan servis yang cekap. Marilah datang ke MRFIX Bandar Baru Bangi sekarang!

logo-mrfix-bangi-label-outline

MRFIX Bandar Baru Bangi
Hotline : Tekan untuk telefon (018-9886531) | Tekan untuk WhatsApp
Alamat :
No. 50 Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor.
Landmark :
Sebaris Sub Urat Keting (Blok Tengah)
Website : http://repairiphonebangi.com.my

Ditulis oleh Lan MrFix Bangi

Kepakaran kami di MrFix adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 018-9886531 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.