logo

No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi

Isnin - ahad
10am - 10pm

WhatsApp

+6018-9886531

Kedai Repair iPhone Murah Di Semenyih

Ditulis pada : August 5, 2019

Tentu akan menjadi satu masalah apabila anda sedang menghadapi masalah dengan handphone anda. Tentu akan menjadi gangguan apabila anda menghadapi masalah menggunakan telefon bimbit anda sekiranya ada masalah seperti skrin retak, skrin pecah, telefon bimbit masuk air, butang tidak berfungsi dan sebagainya. Bagi anda yang tinggal di Semenyih atau kawasan yang berhampiran, tentunya anda ingin tertanya-tanya di manakah anda boleh mendapatkan kedai repair iPhone murah di Semenyih ini.

Jangan risau, ada berita baik untuk anda! x Sekiranya anda tinggal di kawasan Semenyih atau kawasan yang berdekatan dengannya, terdapat satu kedai repair iPhone di Semenyih yang dapat membantu anda dalam membaiki handphone anda walau apa jua masalah. Kedai ini juga menjanjikan perkhidmatan yang murah dan berpatutan.

Kedai Repair iPhone MRFIX Bandar Baru Bangi Kedai Repair iPhone Murah Di Semenyih

MRFIX Bandar Baru Bangi, kedai repair iPhone murah di Semenyih dan kawasan berhampirannya, telah berkhidmat sejak tahun 2016 khusus kepada pembaikan handphone dengan cepat, pantas, berpatutan dan mesra, kerana kami percaya skrin yang pecah atau bateri yang rosak tidak sepatutnya mengganggu rutin seharian anda, kerana tidak dinafikan bahawa handphone kini menjadi suatu keperluan dan menghubungkan anda ke serata dunia. Kami akan pastikan bahawa anda akan mendapat khidmat yang cekap dan mesra.

Setiap handphone yang dibawa ke MRFIX Bandar Baru Bangi, kedai repair iPhone murah di Semenyih, akan melalui diagnostik atau pemeriksaan secara percuma untuk mengenal pasti punca masalah dan untuk juruteknik profesional kami menentukan apakah langkah seterusnya yang perlu dilaksanakan untuk membaik pulih handphone anda. Anda akan diberi penerangan secara terperinci sebelum apa-apa kerja pembaikan akan dibuat.

Perkhidmatan Yang Sempurna Dan Jaminan Harga Rendah Kedai Repair iPhone Murah Di Semenyih

Sekiranya anda memerlukan perkhidmatan menukar skrin, menukar LCD, kerosakan akibat dimasuki air, atau apa-apa pun perkhidmatan dari kami, anda akan pasti bahawa handphone anda dikendalikan dengan cermat oleh juruteknik profesional. Malah, kami akan membuat pembaikan secara face to face supaya anda dapat melihat dengan mata anda sendiri bagaimana kami membaiki handphone anda.

Kami menjamin bahawa kami akan memberikan harga yang rendah dan berpatutan. Staf-staf dan juruteknik kami berjanji akan memberikan layanan yang terbaik. Kami akan pastikan anda akan berpuas hati dengan perkhidmatan, servis dan layanan yang diberikan kepada anda.

Apa Yang Perlu Anda Lakukan Sebelum Menghantar Handphone Untuk Dibaiki Di Kedai Repair iPhone Murah Di Semenyih

Sebelum anda menghantar telefon bimbit anda untuk dibaiki, sama ada untuk masalah yang kecil mahupun masalah yang cukup serius, anda mungkin bertanya kepada diri anda sendiri, “apakah yang perlu saya buat dahulu?” Sebagai langkah berjaga-jaga, sebelum anda ingin membawa handphone anda ke kedai repair iPhone murah di Semenyih atau di kawasan yang berdekatan, anda boleh mengikuti beberapa tips ini. Sebahagian daripada tips-tips ini hanya boleh digunapakai sekiranya anda masih boleh menghidupkan telefon bimbit anda.

Berikut adalah langkah-langkah atau tips-tips yang anda boleh lakukan sebelum membawa handphone kepada kedai repair iPhone murah di Semenyih atau kawasan yang berdekatan:

  • Backup data-data anda di dalam handphone anda. Sekiranya anda ada storan di atas talian (cloud storage), pastikan hanphone anda diselaras supaya data yang terkini dapat dikemaskini kepada storan atas talian anda. Ini adalah salah satu pencegahan daripada kehilangan data yang berkemungkinan boleh berlaku
  • Keluarkan segala aksesori yang anda telah pasangkan kepada handphone anda, ini adalah termasuk phone covers, sarung perlindungan, dan sebagainya
  • Sekiranya handphone anda mengalami masalah yang lebih serius dan anda jangka bahawa handphone anda akan mengambil masa yang lama untuk dibaiki (yang mana keadaan ini jarang sekali berlaku sekiranya anda memilih MRFIX Bandar Baru Bangi sebagai kedai repair iPhone murah di Semenyih dan kawasan sekitarannya), adalah lebih baik sekiranya anda dapat memadam kesemua data-data peribadi di dalam handphone anda.
  • Keluarkan SIM card dan memory card daripada handphone anda. Anda juga digalakkan untuk mengeluarkan bateri sekiranya ia boleh dibuka.

Langkah-langkah atau tips-tips ini adalah kebiasaannya untuk kes-kes yang tertentu sahaja. Secara kebiasaannya, sekiranya anda memilih MRFIX Bandar Baru Bangi sebagai kedai repair iPhone murah di Semenyih dan kawasan berdekatan untuk anda, anda akan mendapat layanan dan servis yang cukup pantas dan mesra.

Jangan Tunggu-tunggu! Datanglah Ke MRFIX Bandar Baru Bangi Kedai Repair iPhone Murah Di Semenyih

Kami tahu bahawa tiada siapa pun yang suka sekiranya handphone mereka rosak. Ia akan mengganggu rutin seharian anda kerana memilik telefon bimbit dianggap sebagai satu keperluan asas pada masa kini, kerana ia membolehkan kita berhubung kepada sesiapa sahaja di mana-mana sahaja dan pada bila-bila masa sahaja. Akan tetapi, sekiranya handphone anda menghadapi masalah, tentu sukar untuk kita hendak berhubung. Dari situlah kami akan membantu anda sebaik yang mungkin untuk menangani masalah handphone anda.

Tidak kira sama ada handphone anda mempunyai masalah skrin retak, skrin pecah, skrin yang tidak hidup, kamera yang tidak berfungsi, audio atau suara yang tidak dapat didengar yang mungkin disebabkan oleh speaker yang rosak, handphone yang tiba-tiba tidak dapat berfungsi atau tidak responsif terutama sekali apabila terkena air atau handphone anda terjatuh, butang-butang home, power dan volume tidak berfungsi, dan macam macam lagi, kami di MRFIX Bandar Baru Bangi, kedai repair iPhone murah di Semenyih akan bersedia membantu anda untuk membaiki handphone anda. Datanglah ke kedai kami!

logo-mrfix-bangi-label-outline

MRFIX Bandar Baru Bangi
Hotline :Tekan untuk telefon (018-9886531) | Tekan untuk WhatsApp
Alamat :
No. 50 Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor.
Landmark :
Sebaris Sub Urat Keting (Blok Tengah)
Website : http://repairiphonebangi.com.my

Ditulis oleh Lan MrFix Bangi

Kepakaran kami di MrFix adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain Рlain. Sila hubungi 018-9886531 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.