Repair Smartphone Bangi | Chamo Bandar Baru Bangi

Replacement LCD iPhone 5

By Rabiatul In Repair Smartphone Bangi No comments

Cerita hari ini ☀️ ” Dik , boleh tukarkan skrin akak ni tak ? Segan lah dik nak selfie nanti waktu raya kawan kawan nampak phone saya retak ” 😭 ” Jangan risau kak 😊 kami akan buat phone akak nampak macam baru beli lagi 👍🏻 “ 15 minit kemudian … ” Wahh betul lah dik , nampak macam iphone baru 👍🏻 . […]

Read more

WATER DAMAGE CLEANING IPHONE 6 PLUS

By Rabiatul In Repair Smartphone Bangi No comments

[ REPAIR FACE TO FACE ] . IPHONE 6 PLUS . ✔️WATER DAMAGE CLEANING Done WATER DAMAGE CLEANING.. Alhamdulillah , terima kasih memilih dan support CHAMO BANGI . So siapa yang ada masalah phone , jemput datang CHAMO BANGI, insyaallah kami akan membantu anda Kedai kami di:- CHAMO SMARTPHONE REPAIR & SERVICE CENTRE SEKSYEN 7, […]

Read more

GANTI TOUCH SCREEN IPAD MINI 2

By Rabiatul In Repair Smartphone Bangi No comments

GANTI TOUCH SCREEN IPAD MINI 2 ____________________________________ Setelah diperiksa oleh technician kami, phone ini mengalami kerosakan dibahagian touch screen sahaja.. jadi technician kami telah menggantikannya dengan yang baru. Phone ini mempunyai 2 lapisan iaitu touch screen dan lcd. Jadi pengguna phone perlu berhati2 dan mengambil langkah selamat supaya phone anda tidak tertekan atau terjatuh yang […]

Read more

LCD Honor 8 Replacement

By Rabiatul In Repair Smartphone Bangi No comments

LCD Honor 8 Replacement Problem : LCD pecah Hai. Post kali ini saya akan menerangkan masalah dan jalan penyelesaian tentang LCD Honor 8 yang bergaris. Harini brother ni datang kedai kami dan bagitahu yang LCD Honor 8 milik isteri beliau pecah. Beliau minta untuk kami tukarkan LCD baru kepada yang baru. Kami sudah menukar LCD […]

Read more

Repair Back Panel & Lcd Iphone 5G

By Rabiatul In Repair Smartphone Bangi No comments

———————————- 🛠Repair Back Panel & Lcd Iphone 5G ———————————– ☑ Alhmadulillah, Back Panel & Lcd selamat ditukar oleh technician kami. Terima kasih kepada pelanggan kami kerana mempercayai servis dari kami dan diharap berpuas hati dengan servis yang telah diberikan….mohon maaf jika ade kekurangan dipihak kami 🙏🙏🙏… 📲 Iphone anda ade masalah/rosak 📲 Lcd tak berfungsi/pecah 📲 Bateri cepat habis 🏪 Tak […]

Read more

By Rabiatul In Repair Smartphone Bangi No comments

GANTI TOUCH LCD IPHONE 5C ____________________________________ Setelah diperiksa oleh technician kami, phone ini mengalami kerosakan dibahagian lcd sahaja.. jadi technician kami telah menggantikannya dengan yang baru. Phone ini mempunyai 2 lapisan iaitu touch screen dan lcd. Jadi pengguna phone perlu berhati2 dan mengambil langkah selamat supaya phone anda tidak tertekan atau terjatuh yang boleh menjejaskan […]

Read more

REPAIR LCD IPHONE 5S

By Rabiatul In Repair Smartphone Bangi No comments

  ” dik , semalam anak akak pergi baling phone akak, habis berkecai screen nie 😭 ” ” jangan risau kak , masalah macam ni kami selalu dapat . Jangan risau kami boleh selesaikan 😊👍🏻 “ Alhamdullilah kami berjaya tukar LCD IPHONE 5S Anda pun ada masapah sebegini ? Jangan malu jangan ragu dengan perkhidmatan […]

Read more

XIAOMI NOTE 5A PRIME WATER DAMAGE CLEANING

By Rabiatul In Repair Smartphone Bangi No comments

[ REPAIR FACE TO FACE ] . XIAOMI NOTE 5A PRIME . ✔️WATER DAMAGE CLEANING Done WATER DAMAGE CLEANING.. Alhamdulillah , terima kasih memilih dan support CHAMO BANGI . So siapa yang ada masalah phone , jemput datang CHAMO BANGI, insyaallah kami akan membantu anda CHAMO SMARTPHONE REPAIR & SERVICE CENTRE SEKSYEN 7, BANDAR BARU […]

Read more

DONE REPLACEMENT BATTERY IPHONE 6

By Rabiatul In Repair Smartphone Bangi No comments

DONE REPLACEMENT BATTERY IPHONE 6 ✅Battery IPHONE kembong😲 ✅Charge tidak masuk?? ✅Tadi ada 90% tiba2 turun 20% 😓 ✅Phone padam sendiri 😭 Tuh tanda batteri IPHONE anda dah rosak & jangan tunggu lama-lama. Kami akan pastikan anda dapat :- ✅Original part ✅Repair on the spot👍 ✅Waranti di jamin Jom bawak phone anda berjumpa dengan kami di :- […]

Read more